Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

* Chimie şi reproşuri. "Sorina şi Diana deja te-au împărţit, iar eu mă simt în plus! Nu vreau să mai fac parte din povestea asta", i-a spus Paula, pretendentă la inima lui Tudor, "Gospodar fără pereche" din Mila 23. Despre Paula am aflat, de pe site-ul emisiunii Pro Tv, că are 24 de ani şi este din Galaţi. La recenta ediţie a emisiunii, tânăra refuzase să coboare la petrecerea aniversară a tatălui lui Tudor, acolo unde Sorina şi Diana, contracandidatele ei, se distrau de minune. "De unde ştii tu că pentru mine nu contează mai mult faptul că tu vorbeşti exact când trebuie şi ce trebuie? Şi eşti la locul tău?", i-a replicat Tudor. Bărbatul părea sincer interesat de Paula, care, studentă la Medicină fiind, i-a dăruit, la prima lor întâlnire privată, o carte: "Cele cinci limbaje ale iubirii. Cum să-i arăţi partenerului că eşti implicat trup şi suflet în relaţie. Mişto!", a fost reacţia lui Tudor. Tulceanul chiar mi s-a părut  impresionat şi de gestul tinerei de a se întoarce pentru a-l mai privi o dată, înainte de a părăsi încăperea în care se întâlniseră. La acel moment, Paula era convinsă că între ei există deja o oarecare chimie. Rămâne de văzut cine va învinge: chimia sau reproşurile.

Citit 1776 ori Ultima modificare Luni, 04 Mai 2020 21:03

1 comentariu

  • postat de Alin Joi, 07 Mai 2020 00:52 109.98.165.*** Link la comentariu
    0
    0

    Păcat ca nu am întâlnit o fata ca Paula . Nici nu stie Tudor ce a pierdut . Dacă aș fi cu 10ani mai tânăr cred ca as alerga după Paula , "pana la capătul lumii"

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro