Când Poliţia dă cu ”respect” pe vlog

Când Poliţia dă cu ”respect” pe vlog
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Instigare. "X a donat cu respect 1 euro", curgeau notificările în vreme ce mesajul se rostogolea neînfrânat: "Aia merită violată, mâncaţi-aş! Ce pedofil, frate, eşti nebun la cap?! Păi dacă vezi una de 15 ani arată mai bine decât una de 30! Eu, dacă nu eram în nicio relaţie, sincer vă spun aş fi… toate copilele de 15-16 ani!”, perora, folosindu-şi organul genital pe post de virgulă, vloggerul Alexandru Bălan zis "Colo", urmărit doar pe contul de Youtube de 850.000 de persoane. Clipul şocant a tot rulat pe reţelele de socializare, până când a ajuns şi în atenţia organelor de ordine publică.

Jurnalele de ştiri tv au anunţat că imaginile au ajuns deja la Poliţia Capitalei, care s-a sesizat din oficiu şi a demarat verificări. Plângeri au fost depuse şi la parchet, de către mai multe asociaţii care luptă pentru egalitatea între femei şi bărbaţi. Într-un nou clip postat, junele a încercat să explice că a fost „doar” o glumă proastă, spusă mai demult, că nu mai reprezintă „valorile” lui actuale.

Revoltător este că mesajul s-a propagat liber până acum, fără ca nimeni să se sesizeze. Poate că, tot ca o glumă la instigare, vloggerul ar "merita" să petreacă o vreme printre cei care ştiu cum sunt pedepsiţi violatorii în puşcării. Şi înainte de a da cu „respect”, poate verificaţi şi pe cine urmăreşte copilul dumneavoastră pe YouTube.

Citit 1489 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iunie 2020 22:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.