Şi s-au iubit până s-au despărţit

Şi s-au iubit până s-au despărţit
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* „Decât nefericită lângă mine, mai bine liberă”. Între Covid şi majorarea pensiilor, despărţirea cuplului Răzvan Simion - Lidia Buble a făcut să dea în clocot jurnalele de ştiri mondene. Mai ales că Răzvan a fost cel care a făcut public finalul relaţiei, postând un mesaj pe Instagram. „Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. De mâine, vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea”, cam asta era esenţa.

Fireşte, jurnaliştii fac tumbe căutând „adevăratele motive ale despărţirii”. Lidia Buble i-a repezit pe curioşii care o tot iscodeau cu privire la relaţia terminată. Între noi fie vorba, atâta timp cât nu discreţia a fost punctul forte al cuplului cu Răzvan, e cam deplasat să le ceri acum oamenilor să nu te întrebe.

Nu mai puţin adevărat este că, în cei cinci ani de poveste, Lidia a tot fost apostrofată de aşa-zişii „apostoli ai căsniciei” că „i-a spart casa lui Răzvan”, că a lăsat „doi copii fără tată”, ca şi când bărbatul ar fi fost sedus, răpit şi subjugat într-o iubire fără voia lui. Să fim serioşi!

Cât despre perspectiva lui Răzvan asupra relaţiei „doi… foşti iubiţi… actuali foarte buni prieteni”, să avem pardon. O iubire care se transformă în prietenie n-a fost niciodată iubire...

Citit 2862 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iunie 2020 23:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.