Ce-a fost mai întâi, pneumonia sau COVID-19?

Ce-a fost mai întâi, pneumonia sau COVID-19?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Mărturisiri. "Dureri oculare îngrozitoare, dureri de cap groaznice, transpirații abundente la temperatură de 37,5. Nu puteam să mai stau în picioare, aveam vertijuri, nu mâncasem de şapte zile. Se instalase deja pneumonia", mărturisea într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, la Antena 3, artistul Marcel Pavel. "Durerile oculare, stările febrile erau date de virus?", l-a întrebat jurnalistul. "Aşa mi s-a spus. Am făcut patru teste la rând, toate au ieşit pozitive, al cincilea negativ, al şaselea negativ. Au fost mai mulţi medici care mi-au spus acelaşi lucru: «Nu, domnu’ Pavel, dumneavoastră aţi fost infestat şi apoi aţi contactat pneumonia. Dar eu semne de întrebare am şi acum. Nu sunt virusolog, nu sunt specialist, dar dacă medicii spun că virusul există, spun şi eu, ce să fac, că nu mă pricep", povestea Marcel Pavel.
Tusea îngrozitoare, inclusiv cu sânge, durerile pulmonare pe care le resimţea până în rinichi, cele 14 zile petrecute cu masca de oxigen, spaima cumplită că nu putea respira, nu-şi putea umple plămânii cu aer, simptomele chinuitoare pe care le relata m-au îngrozit. Inclusiv ceea ce i-au spus medicii, că dacă ar fi întârziat o zi cu internarea ar fi trebuit intubat. Şi chiar cred că a fost cu un picior în groapă, după cum spune.
Sper doar ca suferinţa pe care a trăit-o şi povestit-o să le fi deschis mintea celor care încă se mai îndoiesc…

Citit 1732 ori Ultima modificare Marți, 14 Iulie 2020 19:53

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de Mariuca
  Miercuri, 15 Iulie 2020 13:53
  82.76.234.***
  Ii doresc domnului Pavel multa sanatate!
  Din pacate chiar domnul Pavel , desi a fost atat de bolnav, pare ca se indoieste de existenta virusului " dar daca medicii spun ca virusul exista, spun si eu, ce sa fac, ca nu ma pricep".
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.