Burlacul de pe Insula Iubirii

Burlacul de pe Insula Iubirii

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În căutarea dragostei. Antena 1 pregătește de zor revenirea pe micile ecrane a emisunii ”Burlacul”. Încă din momentul în care postul de televiziune a făcut marele anunț, toată lumea a început să se întrebe cine va fi protagonistul. Mai exact, cine este bărbatul care își va căuta iubirea printre concurente! Au început imediat și zvonurile. Pe lista numelor speculate până acum pentru rolul de ”burlac” au fost trecuți frații Culiță, Iancu Sterp sau Jador. Iată că, după ce s-a aflat numele prezentatorului emisiunii, a început să se contureze și silueta protagonistului. Și se pare însă că niciunul dintre cei menționați mai sus nu va fi ”Burlacul”. Rolul principal în emisiune va fi jucat de Andi Constantin. Da, acel Andi care a rupt inimi din postura de ispită în emisiunea ”Insula Iubirii”. Ei, să vezi acum intrigi și discuții printre concurente, mai ales că Andi a fost unul dintre cei mai râvniți bărbați de la ”Insula iubirii”, existând concurente care și-au dus iubiții în Thailanda doar pentru a încerca să îi cucerească inima celebrei ispite.

Citit 1069 ori Ultima modificare Joi, 30 Iulie 2020 20:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro