Vedetele noastre, infectate cu Covid-19

Vedetele noastre, infectate cu Covid-19
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* ″Este o boală care nu ocoleşte pe nimeni!″. Acesta este mesajul artistei Irina Loghin, pe care l-am aflat de la Ştirile Pro Tv. La venerabila vârstă de 83 de ani, a fost infectată cu noul coronavirus şi tratată în spital, câteva zile, alături de trei membri ai familiei, soţul, fiul şi nora. De la Antena 1, am aflat că şi nea Mărin a fost depistat cu Covid şi a stat internat in spital, împreună cu soţia. Că doar aşa e în căsnicie: alături, la bine şi la greu. Lista celebrităţilor care au trecut prin teribila experienţă a Covid se lungeşte, iar televiziunile o tot actualizează: fostul mare internaţional Gică Popescu, Sorin Cârțu, preşedintele Universităţii Craiova, Alina Puşcaş, Adriana Trandafir, Marcel Pavel sau Ozana Barabancea, dar şi Adelina Pestrițu!

Dincolo de faima efemeră, controversată sau nemuritoare, toţi cei nominalizaţi sunt, în primul rând, oameni! Oameni care suferă, care au oameni dragi mai fragili decât ei pe care trebuie să-i protejeze şi care nu sunt feriţi, la fel ca nimeni alţii, de o posibilă reinfectare.

Tocmai de aceea, protestul celor care refuză să poarte "botniţă", după cum numesc ei masca de protecţie, mi se pare revoltător. I-aş invita fără măşti şi fără echipamente de protecţie să facă voluntariat prin spitale, să spele bolnavii de Covid şi saloanele în care stau aceştia. Dacă tot se simt invincibili... În prostie.

Citit 1522 ori Ultima modificare Luni, 21 Septembrie 2020 19:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.