”Am jignit-o pentru că o iubesc”

”Am jignit-o pentru că o iubesc”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Filozofii de foame. "Puterea este pentru cei care nu vor fi orbiţi de ea", a spus, la ceas de noapte, "faimosul" Zanni de la "Survivor", după ce l-a propus spre eliminare din concurs pe Jador. Manelistul a venit şi el cu o părere din puţul propriei gândiri: "Deci practic noi avem putere, dar n-avem creier".
Ca de obicei, Faimoşii au fost învinşi de Războinici, dar asta după ce s-au dat din plin în spectacol. Georgiana, una dintre concurentele aduse în tabăra Faimoşilor după ce nu s-a mai putut înţelege cu Războinicii, a fost acuzată că nu a tras suficient de mult la una dintre probe, deşi forţa nu-i lipseşte. Motiv pentru care Jador a urlat la ea: "Taci, măi, că ești o balenă fără nicio…". Fata a amuţit şi s-a îndepărtat de echipă, iar Jador s-a dus după ea să-i explice că a jignit-o spre binele ei! Câteva minute mai târziu, Georgiana a fost cât pe-aici să se înece, sub presiunea probei şi a vorbelor grele, abandonând cursa. Cine-a suferit cu lacrimi de crocodil? Jador: "Am jignit-o pentru că o iubesc, așa cum îi mai iubesc pe unii de aici".
Nu, nu există scuza competiţiei, a faptului că sunt lihniţi de foame şi că trăiesc la limita subzistenţei. Jador reflectă modul de gândire al mârlanului de pretutindeni, care sub scuza sentimentelor e dispus că calce pe oricine şi orice în picioare. Trist!

Citit 1284 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2021 19:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.