Când „athanorul labios” dă pe-afară

Când „athanorul labios” dă pe-afară
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* "Neamul Românesc, pe persoană fizică". "Nu eu m-am luat, ei s-au luat! Dar domnul Sorin Lavric a avut un limbaj de maidan, efectiv de maidan, şi sinceră să fiu a ridicat şi palma la mine. În momentul acela am spus: Pfai, nu se poate aşa ceva! Deci era atât de furios, cum nu se poate şi i-am spus: cum îţi permiţi tu? Cine eşti tu să încerci să fii violent şi verbal, şi fizic?", a dezvăluit senatoarea Diana Şoşoacă, la "Punctul culminant" al lui Victor Ciutacu, de pe România Tv. Şoşoacă a fost exclusă miercuri din AUR, pe motiv că "nu a înţeles care sunt regulile jocului în partid" şi că "vrea să joace singură pe terenul dânsei".

De cealaltă parte a baricadei, liderul senatorilor AUR a explicat pentru Digi24 că Diana Şoşoacă "nu poate fi înfrânată cu nimic. Asta e structura ei, certăreață, virulentă!". Ia te uită cine vorbeşte, mi-am spus în gând! Domnul scriitor în opinia căruia "Cine vrea filosofie nu o va găsi în capul femeii, dar în schimb va găsi cufundarea în athanorul labios".

Athanorul (cuptorul cu ardere lentă folosit de alchimişti) iaca a dat pe-afară! "De acum încolo va fi singură, arătându-ne nouă cât de mici suntem în comparație cu ea, Mântuitorul lumii", a mai spus Sorin Lavric, pentru Digi24. Replica Dianei Şoşoacă: "Eu sunt în Neamul Romanesc, pe persoană fizică".

Citit 1700 ori Ultima modificare Joi, 11 Februarie 2021 20:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.