Ai sau n-ai umor, de sărutul lui Bendeac tot nu scapi!

Ai sau n-ai umor, de sărutul lui Bendeac tot nu scapi!

Antena 1
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Astă seară ne pupăm în familie! Şi ce dacă e pandemie şi distanţare fizică? Sărutul lui Mihai Bendeac - n-aş putea zice că-i dat/luat cu forţa, ci mai degrabă aplicat prin surprindere şi îndelungat antrenament actoricesc - nu poate lipsi din nici un sezon "iUmor". Şi cum din 22 noiembrie 2020 Bendeac nu mai sărutase pe nimeni, iaca s-a rezolvat problema în ediţia de miercuri seara. Ca să zic aşa, s-au sărutat "în familie", pentru că n-a fost un sărut cu o concurentă, ci cu o invitată. Dilema mea este pe cine a pupat, totuşi, Bendeac: pe Gina Felea, personaj pe care l-a creat inspirându-se dintr-o crudă realitate, sau pe interpreta Ginei, actriţa Anca Dinicu?
În fine, important este că în prim-planul sărutului a fost cartea lui Mihai Bendeac şi a mamei lui - "Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama", ale cărei încasări servesc unei cauze nobile. Deci scopul scuză mijloacele! Antena 1 a bifat momentul ca să-şi ia de-o grijă. "În sfârșit! Doamnelor și domnilor, vă anunțăm că s-a produs și sărutul lui Mihai Bendeac", a spus Dan Badea din culise. "Anca este un animal de scenă prin excelenţă! E absolut fenomenală!", a conchis Bendeac.
Ei, acum putem să ne vedem şi noi de ale noastre. Ce mai contează dacă e umor sau nu! Sărut să fie!

Citit 684 ori Ultima modificare Joi, 29 Aprilie 2021 19:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro