Decolteul Loredanei, în "Gura presei"

Decolteul Loredanei, în "Gura presei"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Răutăcisme. Recunosc, era cât pe-aici să scriu "Decolteul Loredanei, în gura lui Mircea Badea", dar nu se cuvenea, că-i om însurat şi are o nevastă demnă de toată admiraţia, pe Carmen Brumă. Ştiu şi că dilemele lui Badea cu privire la ăăă… bustul Loredanei nu-s de ieri, dar eu acum am aflat.

Deci, la o emisiune pe Antena 3, Mircea Badea a analizat două fotografii postate de artistă pe Instagram. "Care vă place mai mult? Frontal sau semiprofil? Văd că are cu vreo 200 de like-uri mai puţin şi de aia zic. Eu recunosc că i-am trimis mesaj pe Instagram doamnei Loredana Groza, când am văzut această postare interesantă, cum să zic, aspirațională, ca să folosesc un termen la modă. I-am trimis mesaj doamnei Loredana pe Instagram și am întrebat-o - asta e o dezvăluire ce vă spun acum. I-am dat mesaj pe Instagram și i-am zis: «Te duci la rapel?». Nu mi-a răspuns. Se întâmplă. Întrebarea mea mi s-a părut bună şi cumva contextualizată", a povestit Badea.

Nu văd legătura dintre decolteu şi rapel, dar încurcate-s căile Antenei 3. Revenind la Loredana, de sâmbătă o să o vedem în toată splendoarea pe micul ecran, pentru că face parte din juriul "Next Star", iar emisiunea va fi din nou transmisă de Antena 1. Între noi fie vorba, emisiunea este despre copii talentaţi, nu despre ţinutele şi ţinuta Loredanei.

Citit 1271 ori Ultima modificare Marți, 18 Mai 2021 20:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.