Știma apelor, varianta Fleoșc!

Știma apelor, varianta Fleoșc!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Apariție. "Da' mata din care lume vii?!", a întrebat, mai degrabă speriat decât curios, un gând răzleț, văzând-o pe Iulia Albu, în finala "Splash! Vedete la apă", duminică noapte, la Antena 1. Cu urechiușe de spiriduș, cornițe de ieduță în creștere, coafură făcută cu clei din ăla bun, care a rezistat și după ce Iulia și-a vârât capul sub apă și-apoi a ieșit la suprafață, machiaj de neliniștit copiii, decolteu de năucit puberii și o rochie verde, lungă și lucioasă, care se termina în coadă de pește. Pește aveam și pe masa juriului, din acela de sticlă, de pus pe televizor, dar nu despre asta e vorba. Până și Răzvan Fodor a dat în ușoară bâlbâială privind-o: "Este ceva răvășit și ravișant/ravisant la tine, în același timp. Cum se numește ăăă... lookul ăsta?". "Știma apelor!"/ "Cum?"/ "Știma apelor. Este varianta din mitologia românească a sirenei", l-a lămurit Iulia. Când s-a ridicat de la masa juriului, pentru a încuraja o concurentă, am remarcat că abia putea păși din cauza cozii. Spre deosebire de Anna Lesko, al cărei acoperământ - că rochie nu putea fi numit - îi permitea să facă și șpagatul, dacă voia, oferind o vizibilitate deschisă la șolduri și abdomen. Revin la Iulia și vă spun că mi-a fost teamă când s-a aruncat în bazin, îmbrăcată în rochia aceea de sirenă. A plonjat elegant, cu Fleoșc/Splash moderat, ca o știmă de Antena 1.

Citit 1125 ori Ultima modificare Luni, 13 Septembrie 2021 17:53

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro