Artişti din Galaţi, la „Dăruieşte Românie!”

Artişti din Galaţi, la „Dăruieşte Românie!”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Promovare. Among the Filters, trupă de pop-rock/rock alternativ înființată în Galați la începutul anului 2017, a fost invitată în prima ediţie a emisiunii "Dăruiește Românie!", sâmbătă, la TVR3. Numele trupei gălăţene vă sună cunoscut pentru că au cântat în deschiderea concertului aniversar al "Vieţii libere", în decembrie 2019. E drept, de atunci, trupa a suferit mai multe schimbări în componență, formula actuală fiind: Bogdan Știrbu - chitară și voce, Andrei Jipa - clape, George Crețu - bass, Cosmin Matei - tobe, Eduard Ștefan - trompetă. Repertoriul lor se bazează pe compoziții proprii, iar în 2020 au lansat albumul de debut intitulat "Galați, etaju’ 10".

Apariţia trupei gălăţene la "Dăruieşte Românie!" era cum nu se poate mai potrivită, din moment ce emisiunea promovează artiștii din toată România, povești de reușită, de bucurie, de încăpățânare, povești care nu mai caută cuvinte, ci doar aplauzele publicului.

"A dărui, a oferi înseamnă să faci bine ceea ce ai tu de făcut. Profesor, doctor, artist, jurnalist, toți dăm ceva înapoi societății, țării în care ne-am născut, în măsura în care facem cu simț de răspundere ceea ce știm să facem, ceea ce am învățat să facem, adică propria meserie. Fiecare invitat, prin ceea ce este, prin ceea ce face, dăruiește, dă mai departe lumii ceva din ce a realizat, ceva din propria devenire", spune realizatoarea emisiunii, Carmen Târnoveanu.

Citit 1133 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2022 13:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.