Eurovision: Când TVR vrea să dea 5.000 de euro şi n-are cui

Eurovision: Când TVR vrea să dea 5.000 de euro şi n-are cui
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* De la an la an, mai prost. Mai ţineţi minte isteria: „Vreau să sune telefonul? De ce nu sună telefonul?”. S-a reeditat sâmbătă noapte, când TVR voia să ofere 5.000 de euro unuia dintre cei 36.524 de telespectatori care votaseră în finala Selecţiei Naţionale Eurovision şi… nu-i răspundea nimeni. Toţi îşi închiseseră telefoanele! Ori erau, de fapt, doar nişte cartele telefonice, cumpărate strict pentru vot?! La a 8-a încercare, când în sfârşit a răspuns o votantă, TVR mai că deschidea şampania. Numai că telespectatoarea trebuia să şi răspundă la o întrebare: „Câţi membri sunt în juriu?”. Care juriu? În finală, "juriul" a fost publicul, nu cei care au ales cele 12 piese finaliste! Degeaba prezentatorii i-au sugerat răspunsul, arătându-i cinci degete, telespectatoarea nu s-a prins. Ca să nu rămână cu banii şi să ia nenorocirea de la capăt, TVR a schimbat întrebarea: „În ce ţară va avea loc Eurovision 2023?”. „La Liverpool!”, a răspuns telespectatoarea. Şi a câştigat!

Atâta s-a putut, după ce am aflat de la prezentatoarea şi cântăreaţa Ilinca Băcilă „care este cea mai perdantă ţară la Eurovision: Portugalia! Nu s-a calificat niciodată nici măcar în top 5”. Sărmanul portughez Salvador Sobral, care a câştigat în 2017, când tocmai Ilinca ne-a reprezentat la Eurovision.

Gafe, stângăcii, bâlbe, interpretări jalnice, sonorizare îndoielnică, momente penibile, pe toate le-am avut sâmbătă noaptea, în Eurovision România. Dovada că, de la an la an, se poate şi mai prost… Despre câştigătorul care ne va reprezenta la Liverpool, Theodor Andrei n-o să spun decât că, în pelteaua pieselor finaliste chiar a fost ALTCEVA!

Citit 1713 ori Ultima modificare Duminică, 12 Februarie 2023 12:26

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Lavinia
    Luni, 13 Februarie 2023 07:49
    5.13.163.***
    O mizerie cegau făcut... Mă refer la faptul că România a acceptat prin bufonii, sclavii lor de la TVR sau de unde draq, cine draq a decis...să mai participăm(pe banii noștri, ai românilor) la o asemenea mascaradă, ÎNȘELĂTORIE...după mizeria pe care ne-au făcut-o data trecută, când au anulat votul Ro
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.