„Vorbește lumea” despre o gălățeancă talentată (VIDEO)

„Vorbește lumea” despre o gălățeancă talentată (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* AlexandrRRa. "Make Me Go", cea mai nouă piesă și prima în limba engleză lansată de gălățeanca Alexandra Lupoae - AlexandRRA, pe numele de scenă - s-a auzit, marți, la prânz, pe Pro Tv, la emisiunea „Vorbește lumea”. Artista a avut parte de o primire călduroasă din partea gazdelor emisiunii, Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel. Chiar dacă - între noi fie vorba - pronunția celor doi „RR” din numele de scenă al gălățencei i-a pus dicția la încercare lui Shurubel. „Sunt foarte bucuroasă să fiu aici, mă bucur că v-am întâlnit. Am venit să mă laud puțin cu cea mai recentă piesă a mea și prima în limba engleză”, le-a mărturisit gălățeanca. Ea se face vinovată pentru tot: muzică, versuri, orchestrație și producție! Iar piesa chiar se bucură de succes, dovadă că se ascultă deja pe Spotify, în peste 100 de țări! O performanță remarcabilă în condițiile în care melodia a fost lansată la începutul lunii martie. 

Mai trebuie să știți că AlexandRRa compune și pentru alți cântăreți, nu doar pentru ea însăși. Fostă elevă a Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galați, unde a studiat pian clasic, artista studiază acum pian jazz la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” din București.

Merită să reamintim că AlexandRRa a fost una dintre protagonistele calendarului „Viața liberă”, dedicat tinerilor și copiilor care sunt adevăratele vedete ale Galațiului. Prin urmare, nu putem decât să ne bucurăm că „Vorbește lumea” despre o gălățeancă talentată.

Citit 3553 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Martie 2023 16:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.