„Chefii la cuțite”, făcuți în foi de viță de preparatul unei foste concurente

„Chefii la cuțite”, făcuți în foi de viță de preparatul unei foste concurente
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Victorie. Dintre toate finalistele „Chefi la cuțite”, cred că niciuna nu a meritat mai mult să câștige marele trofeu decât Roxana Blenche. Tocmai de aceea, am savurat înfruntarea culinară a Roxanei cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pe o temă deloc ușoară: o farfurie în care să se regăsească 11 culori, premiul fiind o amuletă prețioasă pe care și-ar fi dorit-o cu ardoare fiecare dintre cei trei chefi ai emisiunii. Juriul degustător a fost pe măsură - Viorica și Ioniță din Clejani. „Gustă din prima farfurie... și mai gustă: «Mamă, și cum e aia! Și cum e aia!». Și gustă, și gustă, și gustă, și gustă!”, le număra chef Bontea îmbucăturile din farfuria Roxanei. „Farfuria cu piept de rață au terminat-o! Aia n-a fost degustare, aia a fost cină! N-au trecut de prima farfurie, ați înnebunit?”, fierbea chef Dumitrescu. Degeaba li se sugera Clejanilor să treacă la următoarea farfurie, ei tot înfulecau din prima. Până și Roxanei Blenche începuse să i se facă poftă privindu-i, mai ales că era însărcinată! „Chiftelele asta-s mai așa... a la Bragadiru! Iar pireu de ăsta fac și eu”, a jurizat sec Viorica, preparatul lui chef Scărlătescu. A urmat desertul „Marguerita” al lui chef Bontea și „acadelele de bâlci” făcute de chef Dumitrescu. „Vă dau cuvântul meu de onoare, fraților. Acolo este artă, măiestrie, precizie, imaginație, tot ce vrei. E high class, n-ai ce să spui!”, a decis Viorica de la Clejani învingătoarea înfruntării - Roxana Blenche.

Citit 1169 ori Ultima modificare Joi, 30 Martie 2023 17:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.