Cea mai influentă și sexy mămică a anului e gălățeancă

Cea mai influentă și sexy mămică a anului e gălățeancă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Trofeu. "The Most Influence and Young Sexy Mom of 2023" - "Cea mai influentă și sexy tânără mamă a anului 2023"! Hai că sună bine! Este trofeul acordat gălățencei Andreea Antonescu, la Gala "Bucharest Fashion Week". Recunosc, am toată admirația pentru modul în care artista se împarte între cariera profesională și familie. Dar mai cu seamă pentru decența și eleganța cu care a gestionat faptul că este mamă singură. La suflet mi-a mers mesajul pe care l-a postat pe Facebook, după decernarea acestui premiu: "Împart la rândul meu acest premiu cu toate mamele care se dăruiesc copiilor lor, îi cresc și se îngrijesc de tot ce au nevoie cei mici. Împart acest premiu cu respect real pentru toate mămicile care reușesc să se dedice copiilor lor și în același timp să obțină performanță în carieră. Mulțumesc pentru premiu și pentru toate gândurile voastre bune! De acum înainte, în momentele ceva mai dificile, momente absolut normale când ai copii, așa cum toate mamele știu, mai ridici un cărucior cu bebeluș cu tot, mai dormi doar 2 ore pe noapte când îi apar dințișorii… ei, bine, de acum pot să zic «young and sexy mom, hai că poți, Andreea»!". Firește!

Dacă o să fiți cârcotași, o să-mi spuneți că la Gala cu pricina s-au împărțit cu generozitate premii în stânga și în dreapta. Că Dan Capatos a primit distincția pentru "Cel mai consecvent om de televiziune", iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda - "Cea mai apreciată familie din mass-media". Așa e! Dar mămică mai sexy ca Andreea noastră nu găsiți!

Citit 8138 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Decembrie 2023 12:32

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de comunismul
    Vineri, 22 Decembrie 2023 04:20
    5.13.181.***
    alta data aceste vedete chiar imi placeau! dar acum sunt disgratioase! prea mult botox si silicon! erau frumoase asa cum erau! incepand de la andreea balan si andreea antonescu! si terminand cu elena ionescu si andreea banica! unele si-au schimbat si genul muzical chiar! trist! foarte trist!
    0
    0
  • postat de Neagu
    Joi, 14 Decembrie 2023 07:22
    82.78.245.***
    Eu cred că este ,cea mai sexy mămică Andreica Balan
    3
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.