Nu știi tu să fii bărbat... la Survivor

Nu știi tu să fii bărbat... la Survivor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Bârfă. „Ți se pare că Zanni e prea puțin bărbat pentru Ana Porgras?”/ „Nu, mi se pare că Ana Porgras e prea puțin femeie pentru Zanni”, mi-a fost dat să aud urechilor „La Măruță”, emitenții celor două afirmații fiind Cristi Mitrea și Sebastian Chitoșcă. „Pardon?!”, mi s-a răsculat de-odată spiritul. Ana Porgras are un uimitor palmares sportiv în spate, ceea ce despre Zanni nu se poate spune. Cât despre fizicul lui, să mă scuzați, dar nu-i vreun Goliat... Revenind la problema de bază, cred că Zanni și Porgras vor ajunge la pensie, iar presa tot va încerca să însăileze o relație amoroasă între ei. Firește, gura lumii slobodă numai pământul o astupă. Dar m-am enervat din nou ascultându-l pe Chitoșcă emițând judecăți la adresa fostei gimnaste: „Este foarte inteligentă. Nu cred că l-a plăcut niciodată pe Zanni ca bărbat. Doar s-a folosit de el. O chestie de psihologie în a avansa în concurs. Eu cred că ea se folosește de Zanni, dar, evident, nici lui nu-i strică un vot în plus”. Ce mai sportivitate, ce mai bărbăție! Fie și la „Survivor România”, unde pare mai solicitant să supraviețuiești intrigilor, bârfelor și răutăților decât junglei și probelor sportive. Noroc că a schimbat subiectul Cătălin Măruță, dând citire mesajului unei telespectatoare: „Mai puteți dormi de grija altora? Ați transformat emisiunea din divertisment în bârfă continuă”. Prin urmare, s-a trecut la alt subiect: demonstrația de dans din fund a Alexandrei Duli.

Citit 1351 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2024 16:50

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro