Ilona Brezoianu mireasă… ca o Sânziană cu tenişi

Ilona Brezoianu mireasă… ca o Sânziană cu tenişi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Cununie. N-a marcat România în poarta belgienilor, dar la cum a strigat actriţa Ilona Brezoianu "Da!", la întrebarea ofiţerului de stare civilă, aş zice că românii noştri au băgat-o în aţe măcar o dată! Un "Da" cu toată gura, cu buchetul de mireasă ridicat deasupra capului… aproape ca la stadion. Nu mai puţin categoric a fost "Da"-ul celui care i-a devenit soţ, Andrei Alexandru. După cum a consemnat Antena 1 într-o ştire, Ilona şi iubitul ei s-au căsătorit civil sâmbătă, 22 iunie. Apoi a sărbătorit evenimentul cu o petrecere restrânsă, alături de familie şi câţiva prieteni dragi. Mie mi-a atras atenţia rochiţa dantelată, albă şi scurtă a miresei, care amintea cumva cu o rochie de Sânziană ceva mai modernă. Pentru că Ilona s-a încălţat cu pantofi sport. Nimic ostentativ! Doar naturaleţe şi bucurie! "S-a întâmplat, îmi pierdusem speranţa pentru ea, sincer, dar se pare că o iubeşte Dumnezeu! Casă de piatră, dragilor!", a fost postarea de pe Instagram a lui Emi, unul dintre nuntaşi. Pe cât de exuberantă este Ilona ca actriţă, pe atât de discretă este cu viaţa personală. Ilona Brezoianu a dezvăluit într-un podcast relaţia pe care o are cu cel care i-a devenit soţ: "Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. Sunt îndrăgostită". Conform Antena 1, cununia religioasă, precum şi petrecerea de nuntă vor avea loc pe 20 iulie 2024.

Citit 1402 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 15:57

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro