Prostituţie, numele tău este televiziune

Prostituţie, numele tău este televiziune
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mondenităţile bucureştene nu se mai rezumă de ani verzi la ce pălărie poartă cutare damă, uite-o p-aia, ce grasă s-a făcut după ce s-a măritat, ailaltă e ţoapă, chiar dacă are toţi banii din lume. Nu, acum „vedetele” vin şi cerşesc pe faţă atenţia mondenilor: „Sunt singură, nu am prieten, deocamdată am timp şi fac shopping” este - conform unor bârfitori care ştiu ei ce spun, că se învârt prin cercurile care trebuie – parola pentru „Cine mă vrea? Dacă ai bani cât să-mi iau un camion de rochiţe, mă bag”.

Astfel, prostituţia din rândul vedelor este de-a dreptul generalizată. Iar cine sare să zică de Bianca, păi e în urmă cu ştirile. Femeia este mai mult decât măritată – umblă de ’fo doi ani cu Prinţul Cristea, respinge concurenţii de la emisiunea dedicată ei pentru că îl iubeşte pe Cristea, se desparte de Cristea şi se împacă – bulversant – tot cu Cristea.

Deja faptul că numele ei este în continuare Drăguşanu este mai mult un detaliu nesemnificativ, dar are Facebook-ul ac şi de cojocul acesta. Aşadar, cum spuneam, Bianca nu este exemplul negativ potrivit. În schimb putem să ciulim urechile şi până diseară ne vom îngrozi câte fufe disponibile şi cu portofelul gol umplu scenele capitalei.

Bine, toate sunt singure din convingere sau pentru că au fost dezamăgite în amor. Sau pentru că „actualul” a văzut poze cu nu’ş ce miliardar cu ceafa lată cu care fata se pupa pe când ei, oficialii, nu erau despărţiţi, ba chiar erau foarte împreună. Ah, scârboşi sunt ziariştii ăştia, cum caută ei numai murdării.

Citit 1930 ori Ultima modificare Vineri, 14 Octombrie 2011 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.