Sex de dimineaţă cu Cepoi şi Ţăruş

Sex de dimineaţă cu Cepoi şi Ţăruş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Need some sex”. Hâţ la stânga, hâţ la dreapta, fundul la înaintare, fâţ în sus şi fâţ în jos, picioarele lungi desfăcute în compas, adică trei june blonde în chiloţi prestând la televizor un play-back cinstit: „Am nevoie de ceva sex” („Need some sex”). Ca bărbat  - prezentator de matinal sau nu – cum te-ai simţi văzând trei fătuci deschiloţate, cocoţate pe toace de 15 cm, executând dansul împerecherii şi făcându-se că cântă (cacofonie voită!) despre beneficiile sexului, dis-de-dimineaţă?

* S-a sculat ratingul. Ca să fiu sinceră, numai una dintre cele trei dudui mai ducea din când în când microfonul la gură, celelalte două îndeletnicindu-se cu aerobicul erotic prin spatele ei. Şi tot ca să fiu corectă o să spun că numai una avea pe ea ceva ce semăna a bluză – cu un gabarit ceva mai zdravăn. Despre trupa feminină „The hot diamonds” vorbeam, care a venit cu noua ei producţie muzicală în emisiunea Antenei 1. Nici nu-mi băusem bine cafeaua când am dat peste artisticăraia în cauză. Aveam să aflu, pe urmă, că fetele sunt moldovence şi le cheamă pitoresc Cepoi, Ţăruş şi Goremâchina. Diamante fierbinţi avem, sex le/ne trebuie, deci ratingul s-a sculat. Fie primit!

* Bote, mă înec pentru tine! Emisiunea lui Cătălin Botezatu „Next top model” a devenit de câteva ediţii încoace un soi de show extrem. Bietele fotomodele sunt puse să pozeze în chiloţi la temperaturi cu minus multe grade sau pe un vânt straşnic, înfometate la maxim şi bruftuluite cât cuprinde. Ultima găselniţă a lui Bote a fost un shooting sub apă. Evident, Bote avea costum de scafandru şi mască de oxigen pe faţă, dar fetele trebuiau să-şi ţină respiraţia până când le creşteau branhii şi ieşea poza bună! Vreo două s-au crizat, dar nu de teamă de înec, ci de groază că îl vor dezamăgi pe creator. Şi luminaţi-mă şi pe mine, vă rog, de ce într-o poza „fashion” modelul trebuie să stea chircit, cu braţele şi umerii cocârjaţi, de parcă ar avea crampe menstruale şi lumbago?

Citit 1991 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.