Nu răspunzi la SMS… nu faci sex atât de des

Nu răspunzi la SMS… nu faci sex atât de des
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dragob(i)eţii de noi. „Bărbaţii care n-au făcut sex la telefon nu sunt bărbaţi!”, a sunat ca un verdict al masculinităţii faimosul Loto-man Ogică. Pe bune?!

Scena se petrecea în studioul păcătosului de Dan Capatos care, cu ocazia Dragobetelui românesc, a invitat la emisiune câteva dintre perechile care îmbălsămează cu sentimentelor lor aerul amoros al şoubizului băştinaş ca să le testeze relaţia. Ce-a ieşit… Drago-bieţii de noi!

Întrebaţi dacă au făcut ori ba sex la telefon au fost Deea şi Dinu Maxer, care devin greţos de zaharisiţi când încep să vorbească despre relaţia lor. Amândoi au spus convinşi că n-au testat vreodată conversaţia de tipul „Alo, sunt fierbinte! Dar tu?”. Atunci s-a trezit alde Stelică Ogică să condiţioneze bărbăţia de reţelele telefoniei. Nu zău, de la el m-aş fi aşteptat să spună că nu poţi să faci amor cu o femeie dacă n-o vrăjeşti înainte cu o ciorbă de burtă! La auzul peroraţiei ogiciene, Viespea de lângă el, adică iubita lui, Casandra, a zâmbit cu mult subînţeles. (Şi ca fapt divers vă spun că juna blondă arată în continuare cu silicoanele cocoţate până-n amigdale.) Revin la povestea din titlu şi găsesc noi sensuri şi metafore în melodiile cu care trupa O-Zone cucerea mapamondul: „Nu răspunzi la SMS/ eu îţi scriu atât de des/ Ţi-am dat bip/ şi sunt voinic”. E clar, pe ea o durea capul şi n-avea chef de amor. Nici măcar la telefon. 

* Virginitatea lui Viorel Lis. Sincer, Dragobetele de ieri ar fi fost cu totul şi cu totul ratat dacă nu aflam când şi-a pierdut virginitatea Viorel Lis. Cică pe vremea studenţiei, pe la 20 de ani. Nu, nu cred că pe vremea aceea încă mai mişunau pe pământ dinozaurii! Fostul primar nu are decât 69. Vârsta, nu… altceva. Şi dacă mai vreţi să ştiţi, soţioara lui, Oana, se trezeşte în fiecare noapte din cauza lui… ca să-i pună oglinda sub nas să vadă dacă se abureşte, şi deci, mai respiră. Sinistru sau nu, asemenea bancuri morbide îşi fac în public soţii Lis.

Citit 2008 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.