Erotism la minus 15 grade

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Cu popoul gol prin zăpadă. După ce a epuizat la propriu şi la figurat o divizie de fotbalişti, ba a mai alcătuit topuri după silinţă şi „putirinţă”, cu tot cu detalii prin ziare, aşa-zisa porno-jurnalistă, Ioana Popescu s-a decis că vrea să candideze la Primăria Capitalei. Şi dacă nu am văzut prea mulţi pretendenţi la fotoliul de edil care să dea cu lopata la zăpadă, ei bine, pe Ioana Popescu am urmărit-o la ceas de noapte, pe Acasă Tv, cum deszăpezea entuziastă „îmbrăcată” doar în bocanci. Bikinii roşii ca focul, abandonaţi pe jos, se asortau de minune cu albul imaculat la zăpezii.

Ca să n-o mai lungesc, nonconformista brunetă le-a făcut o surpriză turiştilor şi conducătorilor auto care şi-au croit drum prin pădurea Băneasa, apărându-le în faţă goală puşcă şi sexoasă. Dacă aş fi cârcotaşă, aş spune că faţa uşor mototolită n-o prea ajută, dar de la oareşce distanţă se poate zice că arată… interesant.

* Solidaritate goală-puşcă. „A fost foarte «adrenalinic» ca să zic aşa, nu ştiu dacă există cuvântul”, a mărturisit Ioana. Nu există, da’ cui îi pasă! Credeţi că bărbaţilor care îi făceau poze cu telefonul mobil sau o filmau  nudă şi înzăpezită le păsa de ce zice DEX-u’? „M-am acomodat la frig. E o chestie mai specială, am zis să ne legăm mai mult de lucrurile naturale”, a spus jurnalista, explicând de ce a renunţat la epilat: părul ţine de cald. Abia apoi m-am lămurit că nu neapărat deszăpezirea a fost scopul principal al şedinţei foto, în care Ioana şi-a sacrificat hăinuţele (şi sănătatea), ci o cauză nobilă: solidaritatea cu sinistraţii zăpezii!

„Dacă ar fi să ne punem în pielea celor care au fost înzăpeziţi, care  trebuiau să iasă din case şi să stea fără curent electric, pentru mine ce am făcut acum nu e nimic!”, a precizat diva. Printre mişcările lascive executate în zăpadă, cu genunchii înroşiţi de ger şi de frecuşul cu nămeţii, „devoratoarea de fotbalişti” a anunţat că s-a lăsat de purtători de crampoane pe gazon şi că nu mai are nevoie de ei! „Toţi fotbaliştii sunt nişte proşti! Sunt trecutul meu”, a spus Ioana Popescu. Bănuiesc că viitorul îl reprezintă o răceală zdravănă, cu anexită şi toată gama de afecţiuni cauzate de expunerea intensă şi îndelungată la frig şi umezeală. Condoleanţe fotbaliştilor.

 

Citit 2742 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.