Priviţi în pace, Querida munceşte!

Priviţi în pace, Querida munceşte!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Lume, lume, a început să muncească Querida  (deşi, în lumina ultimelor lupte ex-matrimoniale pe care le tot duce cu Pepe, ar putea lejer să-şi schimbe numele în Guerre-ida)! Nu, nu vorbim despre munca de lămurire pe care o duce cu toţi telespectatorii lui Capatos sau ai Simonei Gherghe, pentru a-i convinge pe aceştia că ea, Oana este bună şi Pepe este rău. Nu vorbim nici despre munca titanică pe care o depune pentru a-şi ascunde adevăratele gânduri, cuvinte şi gesturi faţă de mămica ei, mai ales când cele două sunt în acelaşi platou de televiziune.

Vorbim despre muncă adevărată, doamnelor şi domnilor! Zăvo a semnat cu Antena 1 pentru un film serial, o telenovelă, în care ea va juca rolul principal. Care va fi negativ. "Eu am cerut: aş vrea şi eu să fiu "fata cea bună", blondă... Nici o şansă!", i s-a confesat Oana lui Capatos, în timp ce îşi închidea telefoanele mobile că de ocupată ce e cu proiectul ăsta, nici telefoanele nu le mai poate da pe silent! Dar ce credeaţi, că acesta este unicul proiect al Oanei? Nici pomeneală! Fata va mai fi implicată şi în alte două emisiuni de divertisment, "fro două", aşa cum singurică a precizat la păcătoasa emisiune de noapte.

Aşadar, după show-ul pe care îl continuă, nestingherită, pe la toate emisiunile de divertisment din ţară, în care se măscăreşte cu Pepe în fel şi chip, acuma Oana va avea propriile emisiuni. Nu prea înţeleg diferenţa, ba, din contră, mie mi se pare că Zăvo va pierde din audienţă. Până la urmă, una este să apari pe cinci posturi de televiziune diferite oftând înlăcrămată şi spunând că Pepe putea fi tată, dar ticălosul nu a vrut şi alta este să spună toate chestiile astea numai pe un anumit post de televiziune!

Dar de ce să ne facem griji despre audienţa pe care o poate face Oana Zăvoranu, când înuşi Ogică are probleme cu auditoriul? Proaspăt lansat în campanie electorală, Cel-mai-norocos-jucător-la-Loto-din-România s-a enervat cumplit. Motivul: ziariştii de tabloide au scris că soţia sa este, pardon, o piţi. Adicătălea, ce, ăsta nu este atac electoral, sau cum? Cum de ce? Păi Ogică este cunoscut de o ţară întreagă de ani şi ani de zile şi totuşi nimenea nu i-a reproşat până acum că doamna şi stăpâna vieţii sale este o mare piţi! Nu mai e mult până când în comuna în care Ogică se luptă pentru postul de primar vor fi distribuite poşete de pus pe cap, marca Luis Viton (poşeta, nu capul!) cu poza soţiei de care face vorbire. Asta, dacă or reuşi ziariştii să o paparaţeze (adică să o fotografieze în ipostaze delicate), vorba Zăvorancei!

Citit 1668 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 02:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.