Cireaşa de pe Laurette

Cireaşa de pe Laurette
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Laurette a gătit pentru amicii ei, ocazie cu care fata s-a extaziat în faţa tuturor tăvilor pline cu mâncare aburindă scoase din cuptor. E reacţie normală pentru una ca ea, un fotomodel pentru care porţiile de mâncare mai mari de 100 de grame sunt uriaşe, dar o reacţie demnă de un râs sănătos  din partea maestrului bucătar Horia Vârlan. După ce a criticat-o pentru cum (nu) face mâncarea, în final, Horia nu s-a mai abţinut şi i-a spus că sosul turnat peste legumele gratinate "arată ca un ceva... nu zic ce maroniu"...

Din fericire însă, invitaţii la masă nu aflaseră de comparaţia de mai sus, aşa că au înghiţit mâncarea pregătită de Laurette, atenţia lor - cel puţin a bărbaţilor - fiind mai degrabă captată de frumoasa şi apetisanta mulatră decât de mâncarea pregătită de ea...

* "Iartă-mă, jignesc foarte urât când sunt nervos" i-a spus Burlacul uneia din concurente, care, de atâtea lacrimi (ori fi fost de râs?) câte îşi ştergea nu a putut să-l întrebe mâţâit: "da' când eşti calm jigneşti frumos?".

* "... Am râs cu lacrimi... mai ales că eu provin de acolo", aşa şi-a început intervenţia în direct Cristian Sabbagh, joi seară, după ce tocmai urmărise cu tot cu telespectatorii cele mai drăguţe bâlbe ale reporterilor Kanal D - un mic material hazliu în cinstea celor doi ani de existenţă pe care îi împlinea postul. Că a râs cu lacrimi, în fine, fiecare are propriul simţ al umorului şi, evident, al penibilului, dar să mai şi spui că tot din zona bâlbelor îţi tragi faima, ăsta da curaj de reporter!

Distracţia aniversară a continuat apoi cu o altă ştire de mare angajament: o tânără, Ana Budeanu, a făcut postului un cadou - un tricou "hande mande". Adică, s-a apucat să deseneze pe un tricou un tort şi ceva "La Mulţi Ani", după care a ţinut să spună şi câteva cuvinte: "e special pentru ştirile Kanal D, din câte am înţeles, la mulţi ani!". E ca şi cum te-ai duce la o nuntă, o vezi pe aia în rochie albă, îi dai setul de pahare aferent şi după aceea îi spui: "păi, casă de piatră, am înţeles bine, te măriţi?".

Citit 1648 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2012 19:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.