OTV reloaded: Pliciman divorţează. Elodia votează!

OTV reloaded: Pliciman divorţează. Elodia votează!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Mai neim iz Chanella. Şanela Cârpaci”. „Se botează roaba lui Dumezeu Şanela!”. Se pregăteşte roaba lui Dumnezeu Davidoaffa, cu soră-sa Ninaricca, şi vară-sa, Choparda. Da’ şi roaba lui Dumnezeu Rihanna-Maria se boteză! Jur că de două zile încoace, o ţin la teveu numai-ntr-o cumetrie. Chanella sau Şanela (şanel se citeşte, şanel se scrie!) este strănepoata lui Dulceţă Cârpaci, nepoata lui Cireş şi a Portocalei. Bine că nu a Cireşoaiei şi a lui Banană. Rihanna-Maria e fata lu’ Piţi Talent, creştinată de Ana Maria Prodan şi de barba’su Reghecampf. Diamanta, aşa se botezau într-o veselie fetiţele în romi din Iveşti, pe vremea când eu abia făceam ochi pe lumea asta. Acu’ s-a pălit şi Strălucirea, iar Mercedeza e fumat de când tot baştanul şi-a luat Bentley şi Maybach.

* Nunta înainte de botezul… miresei? Alde Kanal D, Acasă Tv şi Pro Tv s-au întrecut să transmită imagini şi detalii de la cele două cumetrii. Aşa am aflat că botezul Şanelei a fost comis la vârsta de cinci ani - când e deja mult prea bătrână şi ca s-o mărite?!? De ce-o cheamă Chanella? „Noi locuim în Germania şi chiar vrem să fim una pătimată de şanelă, cu modă, şi chiar şi cu parfumurile”, m-a lămurit bunică-su’, Dulceţă. Pirandele, în rochii de seară, cu pălării de coană Chiriţă în cap, bărbaţii cu burta răsfrântă peste curea, cu gâtul gros şi îndesat de care se încolăceau lănţoage de aur capabile să susţină şi-o ancoră de vapor, purcei, miei şi pui perpelindu-se la proţap, fructe de mare, caviar, şampanie franţozească, pahare de aur şi manele. Preţul? „50.000 dă euro! Merje că iestă!”, mă luminează Dulceţă. Mişto!

* Goană şi Progoană. Ah, unde-s vremurile în care Bahmu' fugea de-acasă în cămăşuţă transparentă de noapte şi se oprea (în) direct la OTV? Sau în care Bahmu', refugiată în garsoniera maică-si îl vedea la teveu pe bărba-su, Prigoană, arătându-i pliciul? Dacă aş fi Diaconescu, zău că aş lăsa baltă preşedinţia şi m-aş apuca de Elodia şi divorţul lui Pliciman de Bahmu'.

Citit 1470 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.