Beizadele, cai putere şi gagica primarului

Beizadele, cai putere şi gagica primarului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* Zboară, puiule, zboară! Dacă tac-su zboară cu parapanta, cu zmeul ori cu paraşutele prin cluburi, fiul, mai terestru, a încercat cu Jaguarul. Păcat că zbura era prea jos pentru cei 200 de kilometri la oră cu care a fost surprins de radar pe Autostrada Soarelui. Ori poate că n-apucase, bietul, să decoleze şi încurcase culoarul de zbor cu şuşaua! „Zboară, puiule, zboară!”, aşa l-au alintat băşcălios „Poveştirile de noapte”. E vorba de Răducu Mazăre, fiul lui Mazăre senior care de-o vară se joacă de-a spartanul, samuraiul, maharajahul, sultanul, ofiţerul nazist, aviatorul, ţarul sau primarul.
* Fără plăcinte. Pus să judece fapta feciorului, Mazăre nu s-a grăbit să-l pitească grijuliu sub aripa lui, precum Plăcintele politice. „Omu’ e major, e în viaţa lui, a plecat să-şi aducă o gagică de-a lui. Dacă ar fi plecat trimis de mine să aducă o gagică de-a mea din Bucureşti şi i-aş fi spus eu să se grăbească, înţeleg, da’ aşa… eu nu stau la fundul lui. Face ceva greşit, plăteşte, asta-i viaţa! Să-şi rezolve problemele!”, s-a eschivat alde Che Guevarra băştinaş. Jurnaliştii s-au grăbit să comenteze că Răducu pare „mai îndrăgostit decât o pisică de ghemul de mohair” fiind surprins alături de o duduie voluptoasă în ipostaze tandre. Te pomeneşti că s-a crezut făt-frumos, şi-a dat talpă şi jăratic cailor putere, să zboare spre Cosânzeana. Să nu împletească, sărmana, cosiţă colilie, aşteptându-l. Faza tare este că băiatul primarului susţine că nu el pilota cu 200 la oră, ci un prieten căruia, poftim necaz!, i s-a făcut rău la volan. De aia l-au găsit poliţiştii pe Răducu la volan când l-au luat la întrebări. Ciudat este că până acum Radu, spre deosebire de alte beizadele locale, nu s-a comportat precum băiatu’ lu’ tata Mazăre, ci s-a comportat ca un tânăr inteligent, demn şi cu bun-simţ. Rămâne de văzut dacă nu l-or fi contaminat prinţişorii de bani gata cu apucăturile lor. Dar cu tac-su, sigur nu-i merge!

Citit 1508 ori Ultima modificare Joi, 23 August 2012 18:58

1 comentariu

 • postat de fiu de primar Vineri, 24 August 2012 00:24 Link la comentariu
  0
  0

  cind a fost scandalul boldea si era (si este) implicat si ginerele,monsenior durbaca a zis ceva asemanator cu ce a declarat nazare:e major si sa plateasca pt greseli.
  f.b.
  dar cind vor plati???
  domnilor jurnalisti, de ce nu stati cu p...a pe ei?
  nu aveti?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.