Mult creier în ţâţe!

Mult creier în ţâţe!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
5 comentarii

Adevărata medicină naturistă. Mergherita de la Clejani s-a îngrăşat cu un kil, dar e mai fericită ca niciodată. Kilogramul e de silicon şi a fost depus de medici sub ţâţe, provocând un imens scandal în familie. Tata i-a zis în direct că nu are nevoie de silicoane, ci de nişte cărţi. Pfff, asta da glumă bună. La fel ca Adi de la Vâlcea, Margherita de la Clejani ar avea nevoie de o piesă de Barbu de la Vrancea. Dar nu înţeleg de ce i-a băgat silicoane. Mai bine îşi făcea o liposucţie la şolduri, iar resturile de pe poponeţ erau urcate la bust. Nu se îngrăşa cu un kil, iar părţile componente rămâneau naturale. Bună de tot ar fi genul ăsta de medicină naturistă! Iei de unde ai prea mult şi pui unde îţi lipseşte. De exemplu, Pepe s-ar lipsi lejer de un deget dacă asta i-ar asigura câţiva centimetri suplimentari de bărbăţie. Dacă îşi făcea o extensie cu deget şi ajungea la zece centimetri nu-l mai lăsa Zăvoranca, că un deget e şi mai jucăuş. Fuego ar fi vrut şi el să ajungă la zece centimetri, dar e greu de crezut că ar fi fost dispus să renunţe la trei degete.
Creier! Da, mult creier în ţâţe! La asta s-ar ajunge dacă s-ar aplica principiul "iei de unde nu foloseşti şi pui unde nu ai". Şi atunci să vezi laude la TV: "sânul meu stâng, fată, ştie două limbi străine". Hai, fată, nu zău! Cred că ştie vreo 200 de limbi străine. Şi albe, şi negre. Evident, în aceste condiţii, expresia "nu mă mai **** la creier" ar căpăta un cu totul alt înţeles.
Oare ar fi posibil şi invers? Adică să îţi faci un implant la creier cu ceva materie primă de la sâni? Uite, de exemplu, mămăii de la Curtea Constituţională, Aspazia Cojocaru, sigur nu-i foloseşte la nimic bustul. Să ia de acolo şi să pună în cutia craniană. Poate că aşa, discursul ei va deveni numai lapte şi miere. Sî ni spunî şî nouî şeva frumos. Stai, că accent din ăsta are cealaltă mamaie, aia de la Justiţie, Mona Pivniceru. Mă rog, totuna, că nici aia nu are ce face cu ţâţele.

Citit 2429 ori Ultima modificare Miercuri, 29 August 2012 16:46

5 comentarii

 • postat de smecher Joi, 30 August 2012 16:42 Link la comentariu
  0
  0

  ba totusi nu le inteleg pe unele fete sau femei de ce vor sa aiba silicoane in buze sau tate sau fund este adevarat ca tatele merg siliconate dar nu mai bine le lasi naturale ca asa is frumoase in nici un caz mari asa la fel si la buze acolo nu este necesar o operatie trebuie sa iti lasi buzele normale fara prostii puse acolo ar mai arata si ele fete sau la fund deasemenea nici asa nu-i placut ar trebui lasat normal nu siliconat proaste sunt cele care fac ceva mie mi-a fi rusine sa umblu cu una de aia pe strada da nu prea e normal ce se intampla dar acuma nu pot sa iei placerea unei femei fetelor sau femeilor sunteti frumoase asa naturale nu va
  prostiti punandu-va silicon peste tot pe tot corp va desfigureaza de tot organismul o sa spuneti pe urma ca va doare sau mai stiu ceva fiti naturale nu siliconate asa trebuie sa fie o fata sau femeie nu silicoane puse in tot corpul cum sunt unele pitzipoance din romania de alde sanzi sau mai stiu eu care

  Raportează
 • postat de Pt Dana Joi, 30 August 2012 13:01 Link la comentariu
  0
  0

  Deci ai vrea sa vezi niste falsuri?

  Inainte de a "cere" intreaba-te ce oferi tu? Arati de nota 10 sa ceri nota 10?
  Daca nu, cum iti permiti?

  Raportează
 • postat de dana Joi, 30 August 2012 12:05 Link la comentariu
  0
  0

  Am vrea vrem si noi doamnele sa vedem niste tipi bine cu muschi din aia cu steroizi anabolizanti si siliconati, masculi feroce si stripperi.

  Raportează
 • postat de Sorin Joi, 30 August 2012 10:50 Link la comentariu
  0
  0

  ce destept esti tu, mai loaza (Marius Tuca, caci despre el e vorba), sa-ti dai cu parerea despre Aspazia Cojocaru sau Mona Pivniceru! Vezi, de-aia ele sunt acolo si tu esti la galati sa analizezi continutul tzatzelor comunitatii!

  Raportează
 • postat de Adelina Joi, 30 August 2012 10:47 Link la comentariu
  0
  0

  Articol de 2 bani...asta e nivelul jurnalismului "de pamflet"!?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.