Mult creier în ţâţe!

Mult creier în ţâţe!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adevărata medicină naturistă. Mergherita de la Clejani s-a îngrăşat cu un kil, dar e mai fericită ca niciodată. Kilogramul e de silicon şi a fost depus de medici sub ţâţe, provocând un imens scandal în familie. Tata i-a zis în direct că nu are nevoie de silicoane, ci de nişte cărţi. Pfff, asta da glumă bună. La fel ca Adi de la Vâlcea, Margherita de la Clejani ar avea nevoie de o piesă de Barbu de la Vrancea. Dar nu înţeleg de ce i-a băgat silicoane. Mai bine îşi făcea o liposucţie la şolduri, iar resturile de pe poponeţ erau urcate la bust. Nu se îngrăşa cu un kil, iar părţile componente rămâneau naturale. Bună de tot ar fi genul ăsta de medicină naturistă! Iei de unde ai prea mult şi pui unde îţi lipseşte. De exemplu, Pepe s-ar lipsi lejer de un deget dacă asta i-ar asigura câţiva centimetri suplimentari de bărbăţie. Dacă îşi făcea o extensie cu deget şi ajungea la zece centimetri nu-l mai lăsa Zăvoranca, că un deget e şi mai jucăuş. Fuego ar fi vrut şi el să ajungă la zece centimetri, dar e greu de crezut că ar fi fost dispus să renunţe la trei degete.

Creier! Da, mult creier în ţâţe! La asta s-ar ajunge dacă s-ar aplica principiul "iei de unde nu foloseşti şi pui unde nu ai". Şi atunci să vezi laude la TV: "sânul meu stâng, fată, ştie două limbi străine". Hai, fată, nu zău! Cred că ştie vreo 200 de limbi străine. Şi albe, şi negre. Evident, în aceste condiţii, expresia "nu mă mai **** la creier" ar căpăta un cu totul alt înţeles.

Oare ar fi posibil şi invers? Adică să îţi faci un implant la creier cu ceva materie primă de la sâni? Uite, de exemplu, mămăii de la Curtea Constituţională, Aspazia Cojocaru, sigur nu-i foloseşte la nimic bustul. Să ia de acolo şi să pună în cutia craniană. Poate că aşa, discursul ei va deveni numai lapte şi miere. Sî ni spunî şî nouî şeva frumos. Stai, că accent din ăsta are cealaltă mamaie, aia de la Justiţie, Mona Pivniceru. Mă rog, totuna, că nici aia nu are ce face cu ţâţele.

Citit 3876 ori Ultima modificare Miercuri, 29 August 2012 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.