Tu cum ai setate posturile pe telecomandă?

Tu cum ai setate posturile pe telecomandă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Canalele de sport, ascunse. TVR1 e pe 1, TVR2 e pe 2, urmează, în ordine, PRO TV, Antena1, PrimaTV, apoi vin televiziunile de ştiri, intercalate: una anti-Băse, una pro-Băse, una anti-Băse, una anti-Băse, una anti-Băse. Aşa le am eu pe telecomandă. Apoi vin canalele cu filme, după care am pus discoverurile, cele de muzică, desene animate. Ultimele două categorii sunt "alte canale în limba română" (OTV, TVRM, Kanal D etc.) şi "alte canale în alte limbi". Totul până pe la 66, iar mai departe purici. Într-o zi, nevastă-mea m-a întrebat unde mă uit eu la fotbal, că ea nu a găsit niciodată canalele de sport. Ehei, sunt ascunse bine, dar, în acelaşi timp, la îndemână: 0 e digisport1, 99 e digisport2, 98 e digisport3, 97 sport.ro... De pe TVR ajung printr-o singură apăsare pe buton la fotbal. Ascunse, dar, totuşi, la îndemână.

Începe o supertelenovelă. "Sunt femei care se nasc cu o misiune în viaţă. Sunt femei care înfruntă orice pericol. Care luptă până când destinul le dă o altă şansă. Acasă prezintă Regina Sudului!". Pe asta trebuie să o văd. Visul meu e să am timp să urmăresc o telenovelă de la un capăt la celălalt, să ştiu toate personajele, să o iubesc pe eroină, să îi urăsc pe cei răi, să trăiesc intens fiecare clipă de emoţie pe care mi-o furnizează regizorul Jose Fernando sau cum l-o fi chemând. Regina Sudului începe astăzi pe Acasă TV, de la ora opt şi jumătate seara. Nu avem voie să o pierdem. Sunt femei care nu cască la nicio emisiune în viaţă. Eu de ce nu aş putea?

Mă uit cu plăcere la reality-show-uri. Îmi place când se pocnesc, când se ceartă, când îl prinde că a înşelat-o, când ginerică nu e pe placul mamei soacre. E ca şi când aş avea o mică gaură în perete de care vecinul să nu ştie nimic. Să văd ce fac ei zi de zi.

Nu mai aşteptaţi, astăzi nu zic nimic despre Fuego.      

Citit 1493 ori Ultima modificare Joi, 30 August 2012 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.