Sex tantric şi înjurături becalice

Sex tantric şi înjurături becalice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tantra buriceală. Costiţă, ptiu, Costi Ioniţă are o regulă impusă, hăt, de pe vremea primelor lui manele: nu dai din buric, nu poţi să-i fii iubită! Iar dacă artistul dinţar a reuşit să ducă buriceala la rang de mare artă şi s-o trimită şi la Eurovision, clar că şi noua iubită trebuie să fie performeră în jucatul ombilicului. Şi chiar este, am aflat de la mondenităţurile României Tv: noua iubită a lui Costi este yoghină MISA şi se ştie că până la urinoterapie tre’ să dai bine din buric. Pe acest motiv s-a şi remarcat iute în organizaţia gurului Bivolaru, fiind botezată artistic Sheherezada. Mai mult, cică ar fi şi expertă în sex după ce-a studiat tantra yoga în Franţa. Costi le are deci pe toate: yoga, buric săltăreţ şi degrabă unduitor, başca tantra-n aşternut!

* "Ca proasta-n P”. Aş putea să jur că realizatorii de la România Tv chiar o caută cu lumânarea. Şi dacă nu pot câştiga audienţă cu subiectele, atunci şochează poporul, oferindu-i circ ieftin. Să-l provoci pe Becali e ca şi când te-ai plimba cu flacăra brichetei pe lângă butelia care scapă gaz. În cazul de-aseară, Monica Tatoiu a fost scânteia. Şi între noi fie vorba, madam Tatoiu l-ar putea scoate din minţi şi pe Îngerul Serenităţii. Ca o butelie turbată, latifundiarul a explodat: „Vă rog frumos să nu mai mă sunaţi pe mine când o aveţi pe idioata aia! Dintre toate cretinele de femei, mă puneţi cu tâmpita asta! Să să ducă naibii la Bălăceanca, chiar vorbesc cu toate idioatele? Vă râdeţi ca proasta-n «p»!", a spus Becali nervos. Jiji s-a proptit de câteva ori în litera "P" fără să termine cuvântul. Doar vorbea despre-o doamnă... nu-i aşa?

* Tu ţi-o vezi fără oglindă? Antena 1 şi 2 clocoteau: o treime dintre bărbaţii planetei nu-şi pot vedea bărbăţia decât în oglindă, din cauza burţii. Ce-au uitat anteniştii este că un procent tot mai consistent de femei nu-şi pot vedea gloria feminităţii din cauză de silicoane. Până la coadă, important e contactul (vizual) reciproc. Şi la o adică, ce atâta oftalmologie, merge şi pe pipăitelea!

Citit 1803 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 02:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.