Paraşute pentru "Zburătorul" Mazăre

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Avion, cu motor, ia-mă şi pe mine-n zbor... Ce păcat că şcoala începe doar o dată pe an şi nu trag ăştia clopoţelul în fiecare lună! Măcar aşa putea să îmbrace primarul Radu Mazăre costumele alea ţipătoare, pe care n-a prea apucat să le poarte la paradele de la Mamaia! Au făcut bătături la buze şi la limbă jurnaliştii comentând faptul că primarele s-a dus înţolit în aviator american la deschiderea noului an şcolar?! Păi la câte paraşute şi paraşuţele sunt încă pe băncile şcolii aşteptând să promoveze în Liga Fotomodelelor lui Mazăre în ce-aţi fi vrut să se îmbrace?! Ah, poate în vânător de iepuraşe în codiţa goală! Ba a mai şi băgat Mazăre pilde că „aviatorii care nu învăţau carte nu ştiau să conducă avionul, mergeau cu el direct în picaj”. La câte mame suspinau în picaj după junele prim al Constanţei, n-aveai loc să-nfigi nici măcar un bold, darămite un ditai avion.

* Leşin sexy la televizor. Pe vremuri apuse, domnişoarele educate care nu dădeau ochii peste cap, artistic, din orice te miri ce, riscau să fie catalogate ca nesimţit…oare. Cine-a zis că vremurile nu se-ntorc? Iaca e la modă să-ţi dai duhul la televizor! Dacă eşti vedetă şi simţi că te-njunghie vreo durere, cădere, un „leaşin”, întâi suni la presă şi abia după ce ai văzut paparazzii aliniaţi în faţa porţii, suni dramatic la salvare. Iar dacă ai norocul Cruduţei, o pui de-un leşin live, să vadă tot poporul cât de mare ţi-e tensiunea din(tre) silicoane. După ce a fost lovită în aripă, cu o seară înainte, Cruduţa era toată numai zvâc şi unduire, ca să arate poporului că-i încă trufanda şi nu s-a ramolit de tot.

* Mare răzbel mare! Nu între Bianca şi Tania Budi, pentru o ciosvârtă a lui Cristea, ci între Raluca (Bambi) şi Adelina Pestriţu! Fătucile îşi dispută întâietatea iubirii cu Răzvan Ispas. Concret, după o iubire cu blonda căpriţă, s-a cuplat cu bruna Pestriţă, pe care a înşelat-o mai apoi cu bambina. Ziceţi voi care dintre ele a fost amantă şi care iubita titulară! Eu una mă predau!

Citit 1477 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 02:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.