Să ne-angajăm amantele!

Să ne-angajăm amantele!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Uite ce pot face două silicoane dibace! Fosta amantă a lui Piţi, blonda Vica, şi-a găsit de lucru la Antena 2. Uite, deci, ce pot face două silicoane babane şi dibace, başca o celebritate cucerită-n pat! Te pot face asistenta lui Andrei Duban, acest pionier al micului ecran. Mărturisesc sincer că nu mă pot uita la el fără să-mi vină-n minte cum declama cu patos (şi-ar fi declamat până la pensie dacă nu venea peste noi Revoluţia, să-l trimită în şomaj): „Tovarăşă Elena Ceauşescu, mamă iubitoare, ne ocroteşti la pieptul tău…”. Sar de la pieptul matern al fostei neveste a preşedintelui Ceauşescu la sânii gonflaţi artificial ai fostei amante a lui Piţurcă. Iată ce-am aflat: cum că Vica lui Piţi şi-a pus silicoane tot pe banii unei televiziuni care şi-a amortizat investiţia arătând prima ţâţele goale ale fostei balerine. Se aşteptau probabil ca Piţi, răpus de poftă, să ceară şi el o porţie! La Pro Tv, Blochina tot cu sânii răsculaţi şi transparenţi a stat, şi uite că acum a împuşcat un contract pe sticlă. Bizar este că amanta şi-a schimbat atitudinea faţă de fostul iubit. „Piţi a fost viaţa mea şi dragostea mea. Va rămâne totdeauna în sufletul meu, indiferent de ce se întâmplă între noi. Îl respect foarte mult, cum îi respect pe mama şi pe tata. Piţi m-a format. Niciodata nu îl voi jigni sau să vorbesc de el urât", grăita juna amantă. Serios? Înseamnă că nu ea a spus: „Piţi nu mai gândeşte. Am auzit că el când juca dădea foarte bine goluri cu capul. Ceva s-a întâmplat acolo…”. Unii dau goluri cu capul, alţii au goluri în minte. Iar alţii angajează. Nu golurile, goalele. Amantele repudiate…
* Bianca Drăguşanu, capră pentru Vârciu. Că tot vorbim de amante de profesie, iaca Bianca Drăguşanu a stat capră pentru Liviu Vârciu, la „Roata Norocului”. Roşcata a trebuit să stea în patru labe şi să împingă o varză cu nasul. E drept, a trişat, a împins-o cu degetul, dar nu s-a abţinut să rupă o frunză şi s-o guste. „Eşti capră? Aşa capră…!”, a comentat Vârciu. Şi pe urmă a muşcat-o de copită… pardon, de deget. Beehhe!

Citit 1918 ori Ultima modificare Duminică, 23 Septembrie 2012 16:29

3 comentarii

 • postat de ilarion
  Luni, 24 Septembrie 2012 23:36
  asa e cand o mediocritate vorbeste despre celebritati. Pana si Elena Paparapiu le zicea mai elegant. Ancuta e mai grosolana , limbajul rafinat nu prinde la oricine.
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Luni, 24 Septembrie 2012 20:51
  alta bai frate de unde le scoateti pe astea
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tanta
  Luni, 24 Septembrie 2012 16:43
  Dar pe tine cine te-a angajat , tot amantul tau? vad ca ai inceput sa la tii palma la toate, da ce-ai vrea u, draga sa te angajeze pe tine?! mai vaaa, si de-aia ti-e tie ciuda. Anca, mai invidioaso!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.