Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

* Fundul lui Boc, bustul Elenei. Poţi să fii prinţ, să te cheme Harry şi să ai norocul lui Boc. Adică să te admire poporul cu dinaintea şi dinapoia goală şi să facă mişto de tine damele: „Am nevoie de o lupă... Vai, ăsta nu e deloc un penis regal!”. În schimb, sânii prinţesei Kate, surprinşi topless de parapazzii francezi, pot trece, pentru unii bărbaţi, drept sâni princiari, dacă nu regali. Chestie de gust... Acum aştept să apară poze cu regina Elisabeta a II-a goală şi se cheamă că familia regală s-a dezbrăcat de secrete. Sincer, mai bine regina-bunică decât poze nud cu Charles şi Camilla. Ce să le fac dacă britanicii n-au norocul nostru să aibă şi ei un Boc şi-o Elenă Udrea?!
* Sexy gemene încătuşate. Ştiu că sună a fantezie hard, dar nu-i ce vă gândiţi. Norocosul care le-a avut e taman Bote. Concret, la preselecţia pentru Next Top Model a venit doar una, dar Botezatu le-a luat la pachet pe amândouă, le-a legat picioarele cu o cătuşă şi le-a pus să meargă pe tocuri de 30, pe un cat-walk plin de mărgeluţe. Vă daţi seama ce spectaculoasă ar fi fost căzătura cu fractură de patru picioare?
* „Ţâţe, Hagi şi maiou”. Antena 1 a băgat iar pe ţeavă Factorul ChiX. N-a fost de-ajuns că prima ediţie a fost un dezastru, anteniştii nu s-au lăsat şi-au mai încropit o ediţie. Să mă ierte Felix, dar n-am rezistat decât la două secvenţe, şi alea scurte, pentru că mi se părea că nimerisem la un concurs de afoni, care, după ce măcelăreau cântece, erau lăudaţi că au talent. Concurentele erau judecate mai degrabă după fund şi după ţâţe şi vulgaritatea ţinutei. Juriul pare îmbâcsit, iar ieşirile mitocăneşti în decor au valoare de condiment. Producţia în sine pare o variantă SH, organizată la Crăcănaţii din Vale, a „Vocii României”. „Ţâţe, Haşi şi maiou”, atât a priceput Cheloo din melodia chinuită de o tânără care-a vrut să cânte „pop coreean”. „Pop corean sau pop-corn?”, se interesează Cheloo. Tot una! Concursul în sine e o chinezărie ieftină şi iritantă.

Citit 3058 ori Ultima modificare Luni, 24 Septembrie 2012 22:55

4 comentarii

 • postat de smecher Marți, 25 Septembrie 2012 18:10 Link la comentariu
  0
  0

  mare e gradina lui dumnezeu hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahah ce caterinca

  Raportează
 • postat de Dan Birtman Marți, 25 Septembrie 2012 12:37 Link la comentariu
  0
  0

  A fost misto faza cu gagica care si-a bagat in chiloti make-up-ul, a chiololait ca o pisica-n calduri, da juriul a trecut-o proba. Probabil vor s-o aiba in concurs, s-o trimita la ginecolog sa recupereze tubul, doar e criza,nu? Probabil va fi subiect pe antena 3 ca din cauza lui Basescu damele au ajuns sa foloseasca make-up-ul pe post de dildo, uite unde am ajuns...

  Raportează
 • postat de Kiki Marți, 25 Septembrie 2012 10:18 Link la comentariu
  0
  0

  nu e bine nici mica nici mare, ci normala in raport cu teaca, pozitia etc, sabia in teaca treb sa se potriveasca altfel treb reparata si asta se cheama cauterizare, nu-mi vine sa cred ca ma scris asta, lol !!

  Raportează
 • postat de IC Marți, 25 Septembrie 2012 06:52 Link la comentariu
  0
  0

  O vorba din batrani ,la romani ,zice : mare mica ,cupameala tot din c... se tine si ale lui sunt regale.....

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.