Doi sânişori se legănau sub o pânză de păianjen!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Morticia se iubeşte cu Mowgli. Adică nu mă îngrozeam destul de apariţiile manechinuitelor şi a fotomodelelor de club, trebuia să le mai văd şi măscuite de „helăuin”. De exemplu, duduia Cristina Roman a ţinut să devină Morticia, motiv pentru care şi-a pictat pe sâni o pânză de păianjen, şi-a dat cu var alb pe faţă şi-a fost gata! Uite-aşa l-a cucerit pe Mowgli care n-are nimic în comun cu simpaticul personaj din Cartea Junglei, este un distins dansator. Simona Traşcă a devenit văduva neagră, dar tot cu sânii în vânt, că doar de aia e Pamela de România, doar n-o să-şi pună sutien peste „firmă”.

* Operaţia de gândaci. „Nu mai bine ţi-l împăturesc în două ca pe sandviş şi ţi-l cos aşa?!”, i-a spus doctorul estetician Ioanei Tufar, în timp ce proiecta viitoarea operaţie de mărire şi ridicare a sânilor. Mi s-a părut o glumă mai sinistră decât casa ei fojgăitoare de atâţia gândaci, mucegaiuri de toate neamurile şi pânze de păianjen. „Nu că noi n-am operat-o de gândaci”, au ţinut să precizeze medicii care au stat şi-au cusut opt ore întregi la viitorul bust al fiicei regretatei Anda Călugăreanu. Eu sper că odată cu silicoanele i-au cârpit şi ciorapii negri, prevăzuţi cu două găuri mari, dezgustătoare, cu care era îmbrăcată „vedeta” când a venit la controlul medical. Vestea bună este că dacă tot îi „renovează” imaginea publică a părinţilor, anteniştii i-au salubrizat şi casa, iar acum o văruiesc cu elan!

* Dragoste manuală. Deci nu mai pot, dar chiar nu mai pot cu noile imagini filmate în exerciţiul lucrului manual de ex-politicianul Tudy, cu care mă îmboldesc vizual Antena 1, Kanal D şi Acasă TV. Cică Tudy ar căuta-o pe Oana Zăvoranu în fiecare femeie. Ştiu, sună foarte romantic, dar pe unde mama naibii o caută de nimereşte numai cu mâna în pantaloni. Şi zău dacă nu-i dau dreptate agentului VIP Cristian Brancu, de atâta… bâjbâială şi-a făcut răni, nu bătături la mâini!

Citit 1667 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.