Cine face piş pe covorul lui Vadim?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Treaba mică. „O am pe Elodia pe perna mea, acasă, Dan Diaconescu e în curte - un maidanez zdrenţăros de flocos, şi ştii cine face pipi pe covorul meu? Pamela de România!”. Era să-nghit telecomanda când am auzit mărturia lui Vadim Tudor, şi gândul mi-a zburat instantaneu la duduia Simona Traşcă. Pe urmă abia, mi-am lămurit: Pameluţa cu pricina e o căţeluşă de două luni pe care politicianul a cules-o din cimitir şi a promis că „până nu-i fac cele două vaccinuri nu o mărit!”. Liderul PRM a recunoscut că a avut totuşi un şoc când a venit la dânsul una dintre „divele” siliconate ale momentului, Simona Traşcă, şi s-a prezentat: „Eu sunt Pamela de România”. În fine, căţeluşa nu e singura care îşi rezolvă treaba mică în biroul lui Vadim de la sediul PRM. A făcut-o şi Mariana Moculescu, ce-i drept nu pe covor, ci într-o găleată. Toată istoria de mai sus am aflat-o asistând, cu emoţie, la împăcarea mileniului între Moculeasca şi tribun, în emisiunea lui Capatos.

* Cu pupături. „Du-te-n morţii mă-ti de curvă! Handicapată ce eşti!” - „Cum îţi permiţi măi, neruşinatule, să vorbeşti aşa? Văcarule!”, aşa se „duelau” acum câteva săptămâni, în amiaza mare, Vadim şi Moculeasca. Regăsiţi pe aceeaşi canapea, cei doi şi-au arătat reciproc Bibliile, şi-au cerut scuze pentru mizeriile pe care şi le-au azvârlit şi au făcut un duş împreună! Ei, nici chiar aşa! Vadim a ajuns la concluzia că Moculeasca e o femeie frumoasă şi cu simţul umorului. „Pune mâna pe braţul meu de fost aruncător de suliţă! Aşa e tot corpul! Dacă se culca cu mine, acum era în ghips. Mâine o chem la partid să facă din nou duş şi eu o voi spăla pe spate”, a conchis tribunul! Mă întreb, însă, cât o să dureze minunea…

* Ce-are Bote? Oaie. Am aflat de la Agentul VIP că Bote a primit de ziua lui un cadou inedit: un tablou pe care scrie „Eu am C” şi alături este pictată o oaie. Tind să-i dau dreptate lui Brancu: Bianca Drăguşanu a primit sigur un tablou similar pe care scrie: „Eu am P” şi alături e desenată o izmă. Probabil creaţă.

Citit 2035 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.