Secretul iubirii: Două bude

Secretul iubirii: Două bude
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Angelina Jolie constipată şi Brad Pitt cufurit… „Cât suporţi să fii îndrăgostit? Dă-i dracu’ de fluturaşi în stomac, că la un moment zici că-s nişte lilieci de ăia uriaşi! Da’ la un moment dat, tre’ să faci pipi, ţi-e somn… Ai o singură baie? De aia se despart oamenii! Ştii ce zice Catherine Zeta Jones: secretul unui cuplu reuşit este să ai două bude, separate. Cât eşti de îndrăgostit, cât eşti de plin de fluturi, când te duci la budă şi scoţi fluturii aia din tine, crede-mă că îţi cade tapetul după pereţi! Imaginează-ţi-o pe Angelina Jolie constipată şi pe Brad Pitt cufurit zicând: «Hai pisi, hai pisi, mai stai mult pisi, că nu mai pot, scap dragostea pe mine!»”, spunea aseară, în hohotele de râs ale Cancan-ului Tv, Florin Călinescu. Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu cred că intimitatea dusă până la împărţirea scaunului de toaletă în dimineţile grăbite dăunează grav relaţiei în doi. Cert este că nu ştiu ce aveau cu toţii aseară, parcă răspândise careva vreun iaurt digestiv, vreun bifidus periculos prin undele media: unde te nimereai, dădeai peste tranzitul intestinal.

* Dieta „Cufureac”. Antena 1 dezbătea intens silueta tot mai filiformă a Cruduţei. Când vedeta a mărturisit că în ziua respectivă s-a delectat cu: lapte gras de ţară, iaurt şi struguri, concluzia generală a fost că sigur urmează dieta „Cufureac”, nu Montignac. Invitat în studio, un specialist în siluete delicate povestea cum să ne ferim de pâine, paste, prăjituri, cartofi, cereale şi alte delicii, în vreme ce Cruduţa balota cu două mâini pizza cu shaorma.

* Mai transparent nu se poate. Mie una mi-e clar, ProTv-iştii şi-au pus în cap să o transforme pe Nicoleta Luciu în însăşi definiţia transparenţei. „Întâiul piept al ţării” cum virează de la „cel mai adânc decolteu” până la acoperirea protuberanţelor siliconice cu două floricele dantelate. Pariez că Nicoleta va urca, la "Dansez pentru tine", pe unul dintre primele două locuri. Şi că-şi va schimba numele din Luciu în Transparent.

Citit 1568 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.