Ghici pe cine-a dezvirginat Brenciu?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un măcelar pentru fecioria Ramonei Bădescu. De două zile încoace, mă bântuie ştirea că Ramona Bădescu şi-a pierdut virginitatea, la frageda vârstă de 22 de ani, cu un măcelar italian. „Macaronarii ăştia, cum pun mâna pe nişte cărniţă fragedă românească, imediat rezolvă problema!”, a comentat mucalit Agentul VIP Cristian Brancu. Între noi fie vorba, bărbatul cu care Ramona a trăit prima noapte de dragoste trupească nu era chiar măcelar - în sensul că umbla cu jungherul la brâu şi separa expert fleicuţele de şunculiţe - ci patronul unui lanţ de măcelării, o afacere cât se poate de prosperă, cu Ferrari la scară şi cu tot tacâmul. Şi totuşi Ramona l-a poreclit „Măcelarul”. Dacă ar fi avut un iubit român – cică n-a cunoscut niciunul la pat – oare cum l-ar fi poreclit?!

* Ce i s-a rupt Biancăi? Rochia, fix în popou. Dacă vestimentaţia era una dintre cele pe care Drăguşanca şi le creează singură-singurică, se poate, la o adică, da singură în judecată, sau reclama la protecţia croitorului. Acelaşi Brancu s-a grăbit să tragă el concluziile: „Ştiţi unde se rupe aţa de obicei, unde e tocită mai des!”. Să înţelegem, deci că popoul Biancăi e tocilar? Bote ştie! * Personalitatea năbădăioasă a lui Horică. Rămânem în aceeaşi sferă a deflorărilor liber-consimţite şi unanim acceptate, şi îl luăm în obiectiv pe Horia Brenciu. Adevărul este că la cât se agită pe scaunul pe care numai aşezat nu stă la „Vocea României” de la Pro Tv, e de mirare cum bietul obiect de mobilier face faţă exuberanţei lui agitate, şi rezistă de la o ediţie la alta. Ultima dezvăluire mi-a venit pe filiera Cârcotaşilor, care au dat-o-n gât pe Loredana Groza spunând că Horia Brenciu şi-a dezvirginat scaunul. Până-aici! Nu mai vreau detalii!

* Prostia şi erecţia. „Nu poţi să ai erecţie cu o femeie proastă”, a declarat sus şi tare actorul Florin Călinescu. Ei nu zău, aşa o fi în cazul lui. Că la câte piţipoance „mintoase” avem, am risca să ajungem o ţară de virgine. Ceea ce nu e cazul…

Citit 2690 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.