După lacrimi şi suspine, dau cu maşina peste tine!

După lacrimi şi suspine, dau cu maşina peste tine!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bikinii care nu se văd, dar există! „Are sau n-are?! (chiloţei pe ea)”, aceasta-i întrebarea mai scormonitoare decât dilema hamletiană „a fi sau a a nu fi”, de câte ori o divă apare la vreo emisiune sau ştire cu lateralele ţinutei goale-goluţe. Întrebate frontal sau pe mai pe după cireş dacă au sau nu lenjerie intimă pe dânsele, duduile se eschivează de parcă le-ar fi greu să spună dacă bikinii tradiţionali se pretează ori nu la ţinuta lor pre(ten)ţioasă. Ei bine, misterul a fost spulberat: bikinii invizibili există! Am aflat de la Kanal D că minunea se numeşte „c string” şi seamănă, dacă vreţi, mai degrabă cu o diademă, din aceea de care erau elevele obligate să poarte la şcoală în anii de dinainte de 1989. Pe scurt, chiloţii tanga or să devină istorie! Minunea nevăzută nu se ţine în nimic, se mulează pe feminitatea purtătoarei cu ajutorul unor sârme. Vorba unui amic, chiloţii tetra, gogoşarii de pe vremea bunicii aproape că-ţi intrau în cizme. Noua lenjerie intimă îţi intră direct în… pardon.

* Cioara vopsită din păr. Doamnelor, gata cu alergatul la coafor de câte ori rădăcinile părului nevopsit încep să crească. Vi se pare că bălţată în două sau trei nuanţe, podoaba are un aspect inestetic şi neglijent? Fals! Sunteţi ultimul răcnet al modei - „ombre hair”, stil inspirat taman din aspectul părului nemoţat care creşte la rădăcina celui decolorat şi moţat! Iaca de aia arată Oana Zăvoranu ca o cioară vopsită, cu rădăcinile negre şi restul frezei blondă!

* Ameninţări de fostă viitoare nevastă. Abia ce se bucura că o se devină doamna Stan, nevasta „Vocii României”, că Andreea Mantea spulberă fengşuiul amoros şi anunţă că s-a despărţit de iubitul Ştefan, pentru că artistul a înşelat-o cu o fană. Oare câte fane o fi având un cântăreţ pe care, în afară de serenade făcute Andreei - „iubirea vieţii lui”, nu l-am auzit să facă altceva?! Culmea e, răcnesc televiziunile, că fosta viitoare nevastă, Andreea, ar fi ameninţat-o pe amantă, atenţionând-o să aibă grijă pe unde traversează. Măi să fie!

Citit 1457 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2013 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.