"Fundul doamnei Udrea bate gura lui Băse"

"Fundul doamnei Udrea bate gura lui Băse"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mai bine lup de mare decât pintenat. „Vrei să fiu cocoşelul tău?”, cică acestea au fost propunerile cu mult subînţeles primite de Elena Udrea la nunta Robertei Anastase. Nu vreau să fiu rea, dar cred că Udrea, înveşmântată în rochia aceea sclipitor de roşie, cu profunzimile ei decoltate în faţă şi în spate, başca tăietura adâncă de pe coapsă, a încins până la incandescenţă nivelul de testosteron al nuntaşilor din Palatului Ştirbei. Zău dacă nu-mi vine a crede că a întors mai multe capete decât însăşi mireasa. Păi dacă şi Bote a învârtit-o pe ringul de dans, ce să mai zic? Revenind la propunerile cocoşiste, eu cred că doamnei Udrea nu-i mai trebuie alt pintenat. Are suficiente să-i amintească de Dorin: trei imobile, şase terenuri în Pipera şi Bucureşti, peste o jumătate de milion de euro în conturi şi două maşini şi bijuterii de 50.000 de euro, „pradă de divorţ”. Dar, să recunoaştem, o asemenea femeie este nepreţuită! Şi merită un lup de mare!

* Iepşoară tânără, iubirea. La polul opus, şi fostul titular de consilieră prezidenţială, Dorin Cocoş, a dovedit că nu l-au „claponit” anii de coexistenţă cu întâia blondă a Cotroceniului. Ieri, vuiau nu altceva buletinele de ştiri - cred că a fost şi breaking news - că s-a reorientat către o altă absolventă de Drept, la fel de blondă, dar de numai 26 de primăveri, cu 14 mai puţin decât Udrea. O cheamă Diana Roibu - ce nume predestinat - şi s-a pozat Cocoş cu ea, pe fundal de Monte Carlo. „La nici o lună de la divorţ, Dorin Cocoş îşi revine alături de o iepşoară de 26 de ani, care a terminat Dreptul. Oare de ce toate piţiopoancele termină Dreptul? E tariful mai mare sau ce?”, se întreba retoric Dragoş Pătraru, la „Starea Naţiei”.

Că tot veni vorba de el, trebuie să vă spun că titlul din capul tv maniei nu-mi aparţine, l-am văzut mare şi vioi titrat pe ecran în vreme ce Pătraru analiza la România Tv noile aventuri amoroase ale proaspăt-divorţaţilor Udrea-Cocoş. Cucurigu!

Citit 1680 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iulie 2013 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.