Sultana şomeră, sopranul şi diva cocktail "Molotov”

Sultana şomeră, sopranul şi diva cocktail "Molotov”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Harem fără Hurrem. Allah akbar, miracol nu alta! Ce repede s-a înzdrăvenit depresata sultană Hurrem de îndată ce a fost mazilită din harem şi înlocuită în iatacul sultanului de una mai în vârstă şi cu faţă acră! Cică e Hurrem maturizată. Mda, bine. Faza tare este că, rămasă şomeră, după ce i-a lăsat pe osmanlâi cu fundul pe iatagan lipsind de la filmări, actriţa Meryem Uzerli şi-a şi revenit din gravele probleme de sănătate şi e gata să zâmbească frumos la televizor. Între noi fie vorba, suferinţele ei financiare cauzate de faptul că era mai prost plătită decât Suleyman riscau să devină din cronice, acute, odată a fost trecută pe tuşă. Ce-mi auziră urechile deunăzi pe Kanal D? Că s-ar putea întoarce în serial, că-i e dor de fani şi că va mai apărea în câteva episoade. Analizează însă alte scenarii şi ar putea juca într-un nou proiect de televiziune. Eventual unul care să-i facă o concurenţă magnifică lui Suleyman.

* Sopranul şi soprana. Am aflat de la Agentul VIP Cristi Brancu despre faptul că Angela Gheorghiu s-ar fi despărţit de Cezar Ouatu. Dilema lui Brancu m-a pus şi pe mine pe gânduri: „Totuşi în cuplul acesta, cine credeţi că a fost soprana? Ştii că într-un cuplu, unu-i cocoşul şi alta-i găina. Bine că n-a fost contrasoprana…”, a comentat cu umor şi ironie realizatorul Antenei 2.

* Prinţesa îngheţatei (nu) se arde la solar. Imaginaţi-vă, dragii mei, un cocktail expoziv din cele mai alese dive ale neamului. La faţă - leit Andreea Tonciu, cel puţin în unele ipostaze. Privirea - albastră şi răvăşitoare ca a Andreei Bănică. Pielea, pârjoită la solar mai ceva decât Donatella Versace, şi cu un stil vestimentar roz-isteric, verde-fosforescent, galben-neon, animal-printat şi gablonţuri sclipicioase aşa cum i-ar plăcea să poarte şi reginei hip-hop Nicki Minaj. Phii, Molotov, nu alta! Gata, nu vă mai fierb, noua senzaţie a lumii mondene este Roxy, supranumită prinţesa îngheţatei şi am văzut-o la „Poveştiri de Noapte”. Sânzianelor, tonciuleselor şi trăşcuţelor, păzea!

Citit 1801 ori Ultima modificare Joi, 04 Iulie 2013 13:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.