Chiloţăreală politică şi-un Casanova ministerial

Chiloţăreală politică şi-un Casanova ministerial
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Când silicoanele se urcă la cap. Stai liniştită, Bianca dragă, nu despre tine era vorba. Pamela - adevărata Pamela Andreson, nu Pamela de România - se implică în lupta pentru viaţa maidanezilor. Adică nu erau de ajuns istericalele lui Brigitte Bardot! Aflu deunăzi, de la ştiri că (încă) sexoasa vedetă a semnat o scrisoare adresata preşedintelui Consiliului European, în care îi cere să intervină pentru a opri masacrul maidanezilor. Că sigur preşedintele altă treabă nici n-are, decât problema câinoasă de la noi. Zice presa că Pamela, ca să-şi arată dragostea de ei, o mai face o dată pe iepuraşul. Va poza pentru un pictorial publicitar pentru o fundaţie care se ocupă de sterilizarea câinilor fără stăpân. Şi că în clipul publicitar vor apărea şi trei maidanezi băştinaşi, peste care a dat norocul urmând să fie adoptaţi în State. Dacă aş fi răutăcioasă aş spune că dacă n-o mai ofertează revistele pentru bărbaţi, să pozeze goală, sexy şi rea, Pameluţa se pozează şi ea cu cine poate. Eu aş fi propus, însă, pentru autenticitate, o altă locaţie. De exemplu strada Ana Ipătescu din Galaţi, unde avem, slavă Primăriei, o haită în toată regula. Şi unde m-au încolţit deunăzi patru maidanezi nervoşi că le călcasem teritoriul, şi mai miroseam şi a pisică. Noroc că s-au calmat singuri şi mi-au dat pace! Aş fi curioasă cum reacţionează la miros de silicoane marca Pamela.

* Chiloţii la purtare. Dacă bieţii sinistraţi şi-au întins pe garduri, la zvântat, bruma de haine rămase, Crin Antonescu a simţit nevoia să-şi pună pe gardul politicii chiloţeii. N-am spus-o eu, ci România Tv, care l-a încondeiat pe liderul liberal pentru declaraţia de referitoare la faptul că duce o viaţă bună cu PSD nu pentru că i-ar tremura chiloţeii că n-o să-l mai susţină la prezidenţiale. Şi tot la România Tv am aflat şi de ministrul Casanova - ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, care apare ba cu brune, ba cu blonde, şi-i cronometrează paparazii săruturile de la zece minute în sus. Oare la alte… probe cât rezistă? La probele europene, de ce gândiţi prostii?

Citit 1003 ori Ultima modificare Duminică, 15 Septembrie 2013 16:13

3 comentarii

 • postat de Raluca
  Luni, 16 Septembrie 2013 10:35
  5.13.158.***
  Mi-e scarba de fiecare data cand citesc aceste articole. Sunteti vai si-amar, parca s-a rasturnat caruta cu frustrati la Viata Libera.
  1
  1
  Raportează
 • postat de vgl
  Luni, 16 Septembrie 2013 10:14
  5.13.217.***
  Avem de treba ,ca dupa razboi. Cine mai este expirata?!Daca tot s-a indragostit ,de caini ,ii pot face cadou ,,fro” cateva sute ,chiar mii si nu mai are de ce sa planga ,,bomba sexi”si cu mumia BB.
  Cat despre cei ce sustin , ca nu trb eutanasiati cainii comunitari(cei ramasi in padocuri mai mult de 10 zile)le urez sa aiba soarta celor sfasiati de maidanezi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Miss
  Luni, 16 Septembrie 2013 05:18
  63.141.204.***
  Chiloţăreală ziaristica. Cele mai porcoase articole aici le gasiti,
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.