Fostele amante se întorc şi din morţi!

Fostele amante se întorc şi din morţi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Anda Adam va sări din tortul de nuntă al fostului iubit. Da, şi asta se va întâmpla fix la miezul nopţii, înainte ca mireasa Bianca Drăguşanu şi mirele Victor Slav să taie imensa prăjitură sub coordonarea naşei Nicoleta Luciu. Glumesc, desigur, deşi aş fi curioasă ce-ar zice invitaţii la „nunta mileniului” despre aşa surpriză. Adevărul este că la cât mi-o vâră ştirile pe gât pe Anda Adam, ori de câte ori vine vorba de Bianca/Slav, nu m-ar mira ca Anda Adam să vină călare pe platoul cu tortul de nuntă. Am şi auzit o invitaţie scremută a Biancăi, adresată fostei iubite a actualului ei soţ: „Dacă timpul îi permite, e binevenită la nuntă”. Mie-mi spui?!

Anda Adam - jos pălăria pentru eleganţă! - s-a mărginit să le ureze mirilor Casă de piatră şi să fie fericiţi. „Dacă Victor e fericit, eu sunt bucuroasă”, a spus cu ochii uşor tulburaţi de lacrimi. Poate că fostele iubite ale vedetelor matrimoniale ar merita şi ele un pic de linişte şi de respect. Părerea mea.

* Lină, lină Mădălină! Habar n-am ce preocupări ar putea avea regretata Mădălina Manole în Cerul artiştilor, cert este că presa continuă să-i bântuie amintirea şi să-i cotrobăiască intimităţile. Ieri dimineaţă, m-a plesnit peste ochi o dezvăluire: cine era amantul Mădălinei Manole pentru care vedeta a divorţat de compozitorul Şerban Georgescu - fie-i muzica mereu vie! - Radu Vâlcan. Îmi explica deunăzi Cristina Herea, prezentatoarea Glosy News, că aşa-zisul tată renegat de Radu Vâlcan a „aruncat bomba”: fiu-su, la vremea respectivă manechin, ar fi fost iubitul secret al Mădălinei şi din cauza lui artista a pus capăt mariajului cu cel care a transformat-o în „Fata cu părul de foc”. Nu ştiu dacă Mădălina a fost cum zic unii „îndrăgostită nebuneşte” de Vâlcan, dar mă tem că de aici se va ajunge la o nouă telenovelă inutilă, sau la un megascandal, în care vor sări de fund în sus toţi cei care alcătuiesc cercul rămas al marii artiste. Păcat!

Citit 1415 ori Ultima modificare Vineri, 20 Septembrie 2013 21:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.