Nu ştii unde-i nevastă-ta? Caut-o pe Facebook!

Nu ştii unde-i nevastă-ta? Caut-o pe Facebook!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Victor „Sla(b)v”. Pe bune acum, cred că numai la rubrica meteo n-a fost news-alert că Victor Slav divorţează de Bianca, fiindcă nu putea bietul soţ încornorat să-i ia temperatura neveste-si încălzită de trei nopţi la Paris cu Prinţul Cristea. Şi nu putea să-i verifice gradele din motive obiective: consoarta lipsea de la domiţil. Îl ascultam aseară pe bietul Slav mărturisind „La Măruţă” cum a stat tărăşenia: „Eu ştiu atât: soţia mea a plecat de acasă de joi seara. Am petrecut Revelionul, Crăciunul împreună, ca o familie. Joi seara nu a mai fost acasă. Am bănuit că nu mai e în România. Mi-a dat de înţeles că o să plece cu nişte prietene. Am sunat-o, nu mi-a răspuns. Am urmărit Facebook-ul, am văzut că postează fotografii cu mine, m-am liniştit…”. Poftim? Adică ai aflat de pe Facebook ce face nevastă-ta? Şi dacă ai văzut că încă mai are poze cu tine pe wall te-ai liniştit. Şi dacă Bianca îşi dădea check-in cu fotbalistul în vârful Turnului Eiffel ce făcea? Pe bune, cum să fii căsătorit cu o femeie pe care spui că o iubeşti, abia să se fi risipit aburii lunii de miere, şi să nu ştii unde, când, pentru cât timp, şi cu cine pleacă? Da' ce se evaporase? „Nu contează cu cine a plecat sau unde a plecat. Atât timp cât soţul tău nu ştie de tine patru zile, pentru mine este suficient. O să divorţez. Hotărât”, s-a trezit la realitate bărbatul de la Meteo. Şi ziceţi şi voi, l-au poreclit degeaba alde Antene - 1, Stars, nici nu mai ştiu care - „Victor Sla(b)v”?
* Vine Criza. Criza Biancăi, nu vă e clar? Criza economică, politică, DNA-ul, Înalta Curte, mandatele de ridicare pot să mai aştepte. E momentul de top al roşcatei lui Cristea/Slav/Bote/Coco şi-a cui o mai fi fost. Televiziunile pun deja pariu că din „omul minunat care n-o merită”, pe care îl iubeşte şi e pe cale să-l piardă, care e prea bun pentru ea, recte Victor, se va transforma în scurt timp în căpcăunul care îi cenzura şi controla şi mersul la toaletă! Sau poate că Bianca ne va surprinde pe toţi. Mai ştii?

Citit 1109 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Ianuarie 2014 17:40

1 comentariu

 • postat de durul
  Joi, 09 Ianuarie 2014 14:39
  5.13.194.***
  tare subiect ! despre ce este vorba:despre un prost fara pereche si un tunel prin care au facut "manevre " orice utilaj care se plictisea !?1
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.