Amorul în scopuri curative

Amorul în scopuri curative
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aspirina săracului pe invers. „Simona Traşcă e în grevă sexuală”, m-a plesnit peste ochi un titlu lăţit pe ecran la „Starea Naţiei” cu Dragoş Pătraru. Iaca poznă, Pamela de România a ajuns la abstinenţă erotică! Da’, ce s-a călugărit populaţia masculină a cluburilor de nu-i mai cade nimeni cu încleştare la aşternut? Cum se poate una ca asta, când abia se trezise din anestezia montării ultimei perechi de silicoane şi un admirator îi trimisese rochia de mireasă la reanimare! E drept, omul ar fi vrut să înceapă direct cu noaptea nunţii, problema era că rochia, creată pentru o pereche de silicoane cu un număr mai mic decât îşi pusese Simonica, n-o încăpea! Dar să trecem peste, ideea e că de trei luni, adică 90 de zile, trupul ei n-a mai cunoscut nici dezmierdarea masculină şi nici plăcerea carnală. Şi nu pentru că n-ar fi fost amatori. „Nu pot să spun că nu sunt o femeie dorită, chiar sunt prea dorită, dar nu pot să mă apropii, nu-mi place de niciun băiat. Le găsesc defecte şi nu pot să ajung să mă pup cu cineva”, a mărturisit blonda la Poveştirile de Noapte. Cică ultimul pretendent la voluptăţile ei era şi frumos şi deştept, toate prietenele au sfătuit-o „Arde-l!”, dar Simona, nu şi nu, de i-a cauzat omului traume! Partea şi mai tragică nu e că juna stă pe bară, ci faptul că i-au crescut chisturi ovariene din cauză de lipsă de sex. Cum ar veni fără „aspirina săracului” dai în nenorociri ginecologice!
 * Păcatele abstinenţei. Aşezată la canapeaua lui Capatos, duduia Traşcă a explicat că din cauza inactivităţii sexuale, ovarele ei s-au răzbunat. Concret, are nişte dureri de-o cocoşează şi s-a ales cu chisturi ovariene, pe care n-o lasă inima să le trateze pentru că medicamentele o îngraşă. Nici nu vrea să-şi regularizeze viaţa sexuală, cum i-a recomandat doctoriţa, nici să facă operaţie, aşa că şade neiubită de trei luni şi povesteşte cum şi unde-o doare. Bună treabă. Eu zic că sănătatea e mai importantă decât toate. Aşa că să iasă din grevă şi să treacă la amor în scopuri curative!

Citit 1268 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2014 19:32

1 comentariu

 • postat de smecher
  Sâmbătă, 01 Februarie 2014 18:31
  5.13.200.***
  simona trasca o panarama o naspeta curveta curva tarfa prostituata aceste cuvinte o definesc in totalitate mi-e scarba sila de astfel de scursuri ale societatii
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.