Cui îi pasă de 5.500 de fraieri care au votat pe banii lor?

Cui îi pasă de 5.500 de fraieri care au votat pe banii lor?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Să ne jucăm cu focul. Cârcotesc unii cum că „Miracolul” cu care Paula Seling şi Ovi au câştigat Selecţia Naţională a Eurovision n-are strălucirea piesei cu care ne-au cucerit în 2010, „Playing With Fire”. Asta cu toate că o hologramă a Paulei se tot joacă, la începutul piesei, cu focul, amintind de cântecul de acum patru ani. Da’ cine-s eu să judec dacă piesa e mai bună? Pot să jur, însă, că Paula Seling poate să cânte şi „Melc, melc, codobelc” şi va suna la fel de fabulos precum „Ploaie în luna lui marte”, inclusiv la Eurovison. Aşa că nu pot decât să mă bucur că ne vor reprezenta la Copenhaga.

În altă ordine de idei, aş zice că succesul lor la competiţia TVR-istă era o treabă anticipată. Până şi Mădălin Voicu, preşedintele juriului, a tăiat sec scena în care Paula îşi mărturisea emoţia şi bucuria, când în picioare, când ghemuită: „Gata, gata, lasă, haide!”. Ciudat este că nu au fost afişate notele acordate de către fiecare membru al juriului profesionist!

* Vai(da), vai de noi! Sincer, mie valsul interpretat de Vaida - Mirela Boureanu Vaida - mi se pare o piesă perfectă pentru a ilustra dansul mirilor care dă start nunţii la „Mireasă pentru fiul meu”. Că aduce cumva cu o coloană sonoră pentru un desen animat ori cu alt vals de pe lumea asta, e una. Esenţial mi se pare însă altceva: că publicul i-a acordat, prin apeluri telefonice, 7.509 voturi! Iar Paula şi Ovi n-au avut decât 2.052. Din respect pentru oamenii care au votat pe banii lor, TVR ar fi trebuit să dea o explicaţie. Una de 5.500 de voturi, chiar dacă părerea publicului a contat doar 50 la sută!

* Ce mi-a plăcut mie? Mi-a plăcut sârba hard a lui Şăl, piesa lui Renee Santana şi apariţia excentrică - desculţ, în pijama, joben şi parpalac - a lui Vizi! Ah, da, şi Zoralia, şi versurile bilingve ale „The dAdA: „Răspunde, măcar el corespunde,/ Îţi place cum se-mbracă sau poate cum se tunde,/ Îţi place felu-n care îţi şopteşte atunci când te…”.

Citit 1566 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.