Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* Să ne jucăm cu focul. Cârcotesc unii cum că „Miracolul” cu care Paula Seling şi Ovi au câştigat Selecţia Naţională a Eurovision n-are strălucirea piesei cu care ne-au cucerit în 2010, „Playing With Fire”. Asta cu toate că o hologramă a Paulei se tot joacă, la începutul piesei, cu focul, amintind de cântecul de acum patru ani. Da’ cine-s eu să judec dacă piesa e mai bună? Pot să jur, însă, că Paula Seling poate să cânte şi „Melc, melc, codobelc” şi va suna la fel de fabulos precum „Ploaie în luna lui marte”, inclusiv la Eurovison. Aşa că nu pot decât să mă bucur că ne vor reprezenta la Copenhaga.
În altă ordine de idei, aş zice că succesul lor la competiţia TVR-istă era o treabă anticipată. Până şi Mădălin Voicu, preşedintele juriului, a tăiat sec scena în care Paula îşi mărturisea emoţia şi bucuria, când în picioare, când ghemuită: „Gata, gata, lasă, haide!”. Ciudat este că nu au fost afişate notele acordate de către fiecare membru al juriului profesionist!
* Vai(da), vai de noi! Sincer, mie valsul interpretat de Vaida - Mirela Boureanu Vaida - mi se pare o piesă perfectă pentru a ilustra dansul mirilor care dă start nunţii la „Mireasă pentru fiul meu”. Că aduce cumva cu o coloană sonoră pentru un desen animat ori cu alt vals de pe lumea asta, e una. Esenţial mi se pare însă altceva: că publicul i-a acordat, prin apeluri telefonice, 7.509 voturi! Iar Paula şi Ovi n-au avut decât 2.052. Din respect pentru oamenii care au votat pe banii lor, TVR ar fi trebuit să dea o explicaţie. Una de 5.500 de voturi, chiar dacă părerea publicului a contat doar 50 la sută!
* Ce mi-a plăcut mie? Mi-a plăcut sârba hard a lui Şăl, piesa lui Renee Santana şi apariţia excentrică - desculţ, în pijama, joben şi parpalac - a lui Vizi! Ah, da, şi Zoralia, şi versurile bilingve ale „The dAdA: „Răspunde, măcar el corespunde,/ Îţi place cum se-mbracă sau poate cum se tunde,/ Îţi place felu-n care îţi şopteşte atunci când te…”.

Citit 1385 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 16:29

1 comentariu

  • postat de Eurovisionfan Luni, 03 Martie 2014 14:02 5.15.110.*** Link la comentariu
    0
    1

    Fara indoiala, melodia "Miracle" a fost cea mai buna din toate punctele de vedere si chiar cred ca se va clasa foarte bine la Copenhaga, pentru ca, din cate am mai vazut pe youtube, celelalte tari vor fi reprezentate mai ales de piese lente si destul de insipide. Dar circul ala facut de Paula Seling a fost de-a dreptul gretos. Ca si la Cerbul de Aur si ca si in multe alte cazuri in care stia ca nu prea are adversari pe masura si ca o sa castige, a plans, s-a tavalit, s-a aruncat in bratele tuturor, de ziceai ca trebuie consolata, nu felicitata. A multumit apoi, intr-un interviu, concurentilor ca i-au "ridicat stacheta", cu alte cuvinte, au pus-o tot pe ea in valoare. De Ovi aproape ca uita. El e macar un tip sigur pe el si nu ezita sa o arate, isi asuma rolul cocosel laudaros. Dar ea, daca nu aude la fiecare pas ca-i modesta, se apuca si da replici ranchiunoase pe Facebook, ca nu cumva o singura creatura de pe lume sa aiba o parere proasta dspre ea. Cred ca daca nu castiga o strangea de gat pe Mirela Vaida. Cum, doar ei i se cuvenea victoria! cum de 7.000 de oameni nu au inteles asta?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.