Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* O noapte cu nevasta, o noapte cu amanta. Face ce face Adrian Enache şi tot intră în gura presei, care nu se mai satură să măsoare unghiurile triunghiul amoros la baza căruia stă, şi din care pornesc cele două „laturi” ale vieţii sale personale: fosta nevasta şi amanta oficială. Acasă, Cancan Tv i-a luat la ochi pentru gafele lor vestimentare. Dacă prezentatoarea TVR-istă şi-a asortat prost geanta cu pantofii, artistul a „înviorat” o ţinută all-black cu o pereche de şosete albe. Au! Jurnaliştii tabloizi au pus gafa vestimentară pe seama vieţii complicate a lui Enache, care cică înnoptează când la Iuliana, când la fosta soţie. Şi cum n-are haine la dublu, se presupune că şosetele albe sunt la una, iar cele negre la alta…
* CerboVizion trei într-unu. Vorbesc despre ghiveciul festiv cu care TVR a încercat să împuşte trei iepuri: Cerbul de Aur - remember, Selecţie Eurovision şi prezentarea vedetelor noii grile de emisiuni. Cerbul de Aur, Dumnezeu să-l odihnească, nu se mai ţine de ani buni, aşa că nu a fost festivitate, ci comemorare! Vedetele TVR, îmbrăcate în rochii de seară, unele mai scăpătate, altele mai făţoase, au arătat toate ca una, bătute de curentul ventilatorului. Nu ştiu pe ce criteriu a fost aleasă prezentatoare fosta antenistă Nicolle Stănese şi cu ce-a greşit sărmana de-a fost înghesuită într-un corsaj care îi strivea sânii. O fi având ea gropiţe ca Andreea Marin, dar să repeţi aproape obsesiv „emoţii”, „minunat” şi să cereşti aplauze din trei în trei cuvinte e obositor! Ca să nu mai spunem că e de-a dreptul sinistru să „salvezi” cu aplauze momentul în care o membră a juriului a căzut de pe scenă, lovindu-se. Că veni vorba de juriu, am aflat, în sfârşit şi care au fost punctajele profesioniştilor, dar la grămadă. Că Vaida a luat patru puncte de la juriu e una. Dar chiar să-i dai zero puncte Silviei Dumitrescu şi un punct lui Naomy mi se pare chiar prea de tot! Muzica are nevoie de schimbare. De sex.

Citit 1247 ori Ultima modificare Luni, 03 Martie 2014 22:54

1 comentariu

  • postat de Jon Bon Jovi Marți, 04 Martie 2014 01:18 5.13.160.*** Link la comentariu
    2
    11

    Toate piesele prezente la "marea finala" , au fost o ca-tas-tro-faaaaa !!! Piesa celor doi catigatori ( ovi & paula ), chiar daca a sunat binisor, este un mare plagiat ( s-a copiat, la greu, de pe mai multe piese internationale ! ), ca si piesa acelei vaida, de altfel ! Totul dar absolut totul, s-a bazat pe muuulta spaga si relatii !!! Exemplu cel mai elocvent este bere gratis care, daca nu era madam stanciu sefa delegatiei Romaniei, la Copenhaga, nu mai ajungea mitza, sotul madamei, neam in finala ! A fost o rusine de preselectie ! In afara celor 12 piese "calificate", toate celelalte 150 de piese inscrise in concurs, nici nu au fost ascultate macar !!! Din curiozitate, am ascultat cateva dintre piesele ARUNCATE LA GUNOI de, asa zis, juriu si unele din ele, erau net superioare "finalistelor" ! Asa ca, sa nu ne asteptam ca, piesa calificata la Copenhaga, va face mare branza ....... !?! Se va clasa undeva intre locurile, 15-20 si asa cum ne e obiceiul, iar vom acuza votul geopolitic sau ca s-a votat pe baza de rubedenii ( sarbii intre ei, rusii intre ei sau scandinavii.... ) !? Ma invart in aceasta "bucatarie" si stiu f. bine ce spun ! Pacat de adevaratii artisti ! S-au incasat vreo 320 de milioane de lei vechi, de pe urma inscrierilor, s-a taiat din salariile angajatilor din TVR ( a salahorilor, bine inteles ), pentru intregirea bugetului alocat acestui "eveniment", plus suma pusa la bataie de STVR, plus sponsorizarile si culmea, concurentii s-au cazat si au mancat, la Brasov, pe cheltuiala proprie !!!!!!! Au fost bani, insa, pentru toata sleahta de courvistine din TVR, una mai "prezentatoare decat alta, pentru neamurile organizatorilor si pentru tot felul de "invitati" !!! Toti acestia , s-au cazat, au mancat si s-au distrat (pentru ca s-au organizat si mese festive ! ) pe banii prostilor !!! E strigator la cer, ce mai !!! Nu ne mai facem bine , ever ! Am scris toate acestea, pentru ca e bine ca lumea sa stie, cu adevarat, despre ce este vorba .

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.