Prezervativ pentru creier

Prezervativ pentru creier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Amor cu pilotul automat. Senzaţional! În epava aeronavei prăbuşite în Apuseni, autorităţile au găsit zeci de prezervative, se minuna ieri dimineaţă România TV! Oau, ce chestie! Autorităţile n-au fost în stare să-i găsească pe supravieţuitorii accidentului aviatic înainte de a muri cu zile, n-au reuşit să adune toate obiectele împrăştiate în urma impactului, de le-a găsit Romaniţa Iovan, la pomana de 40 de zile a pilotului Adrian Iovan, dar acum „scapă” asemenea informaţii menite să pună sub semnul întrebării şi într-un fel sau altul să păteze, să discrediteze memoria unor Oameni. Mai lipsesc nişte „specialişti” care să explice cum se poate face sex cu pilotul automat şi ce orgii se pot încinge în timpul zborului. Sinistru!

* „Dictare”. „În comuna Răpănoasele, domnişoara primar lipea afişurile (sic!) pe garduri. În acelaşi timp, o fetiţă inconştientă a Florei Lilica se uita la părinţi cum asfaltau drumul. Deodată, un cal năzdrăvan scăpat de sub control, i-a scăpat o copită între ochi. Acum fetiţa zace în spital, iar primăriţa a fost băgată în puşcărie pentru treizeci de ani”. Dacă mai puneţi la socoteală şi o fetiţă urcată pe gard care a căzut şi i s-a înfipt un ţăruş în mână şi o bătrână atacată de un roi de albine, care au ajuns, de asemenea, la spital, o să-mi spuneţi că mă uit prea mult la ştirile de la ora cinci. Greşit. Sunt doar nişte dictări de şcoală. Adică nişte copii de clasa a III-a au scris asemenea grozăvii dictate de învăţătorul lor, pe care l-am văzut dimineaţă la ştiri. Inevitabil, dictările lui se finalizau la spital, iar domnul învăţător spunea că sunt doar nişte simple cuvinte, nu e nimic macabru sau nefiresc în toate astea! Iar unei fetiţe care îi reproşa că a făcut-o „proastă”, acelaşi domn învăţător îi replica aspru că face un păcat. Asta e şcoală de anul 2014?

Mi-aduc aminte de ştirea cu prezervativele din accidentul aviatic şi simt nevoia să-mi trag adânc şi strategic, un prezervativ peste creier, ca să nu-mi mai ajungă la neuron asemenea mizerii!

Citit 1497 ori Ultima modificare Duminică, 23 Martie 2014 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.