Ne punem silicoane. Şi eu şi mama!

Ne punem silicoane. Şi eu şi mama!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Zeiţa Kali ar fi invidioasă! Ce îndrăzneală! Mihai Ghiţă, realizatorul „Asta-i România” de la Kanal D, a comparat-o pe Oana Zăvoranu cu Zeiţa Kali, atâta doar că în locul celor cinci perechi de mâini înarmate, „Querida” ar avea şapte perechi de sâni, una mai siliconată şi mai operată decât alta, dar la fel de războinice! Brrr! Sincer, când am auzit că Oana îşi shimbă silicoanele, m-am gândit cu păcat că în vreme ce Pepe îşi creşte copilul, Oana îşi creşte şi ea ceva: ţâţele. Exagerez, desigur! Chiar dacă tocmai şi-a implantat al şaptelea kil de silicon, vedeta nu s-a operat de florile mărului, ci pentru că doctorii de până acum mai degrabă au măcelărit-o decât i-au făcut estetică. Sau cum s-a exprimat singură, „au operat-o la mişto”. Mă întreb, totuşi, sincer, după şapte intervenţii chirurgicale ce-a mai rămas natural din pieptul ei…

Important este că ţâţele Oanei au făcut pace între Palestina şi Israel, mai precis între doctorul Kasem Abu Baker şi iubitul Tomer, care şi-au dat mâna pentru frumuseţea şi sănătatea pasionalei brunete. Şi în plus, Oana a fost operată într-o clinică privată, pe banii ei, nu în vreun spital de arşi, cu reducere pentru pensionare. Iar pe banii ei Zăvo poate să-şi facă, după cum spunea, şi schimbare de sex.

* Frunză verde microfoane, să ne punem silicoane. Abia ce s-a liniştit a mică a Clejanilor, Margherita, cu operaţiile estetice, că a lovit-o înfrumuseţarea pe doamna mama ei. Viorica de la Clejani se vrea cu 30 de kile mai slabă, dar cum n-are voinţă să ţină cure de slăbire mai mult de o zi jumate, vrea să-şi facă operaţie de micşorare a stomacului. Şi dacă tot slăbeşte, ce merge mai bine cu o talie de viespe decât o pereche de ţâţe de plastic? Fiica, Marga, o susţine, bărbatul, Ioniţă, nici nu vrea s-audă, iar meciul se duce, evident, la televizor! În fond şi la urma urmei, după o ceartă conjugală, un cântec vesel să cântăm, de reclamă să beneficiem!

Citit 1372 ori Ultima modificare Duminică, 04 Mai 2014 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.