Bilă albă/ Bilă neagră: Orgoliul lui Bacalbaşa se măsoară în maidanezi

Bilă albă/ Bilă neagră: Orgoliul lui Bacalbaşa se măsoară în maidanezi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, merită o imensă bilă neagră pentru că, în goana de a plăti poliţe şi a se răzbuna pentru a-şi gâdila şi satisface orgoliul, calcă în picioare dorinţele şi opiniile a zeci de mii de locuitori de la malul Dunării. Bacalbaşa a reuşit „performanţa” de a oripila opinia publică, la propriu, după ce a interzis conducerii Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii să primească în Grădina Botanică cele 20 de veveriţe mult-aşteptate de gălăţeni.

În schimb, cei aproximativ 30 de maidanezi din Botanică, care au atacat, nu doar o dată, o serie de angajaţi ai Complexului, dar şi vizitatori, şi al căror loc nu este sub nicio formă într-un asemenea mediu, sunt bine ocrotiţi de şeful CJ.

Dincolo de faptul că veveriţele ar fi generat numai entuziasm, zâmbete şi bună dispoziţie vizitatorilor, indiferent de vârstă, ar fi crescut, fără doar şi poate, numărul musafirilor Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii, iar asta ar fi condus automat şi la o creştere semnificativă a încasărilor, aspect extrem de important pentru un conducător înzestrat cu viziune, sete de progres şi ceva calităţi de manager.

Din păcate, orgoliul şi încăpăţânarea şefului de judeţ, pentru care criticile, se pare, nu sunt niciodată constructive, ci sunt catalogate, mai degrabă, drept un atac la persoană, bat logica, dorinţele şi nevoile oamenilor.

Bilă neagră primesc şi aleşii din fruntea Primăriei şi Consiliul Judeţului pentru că nu s-au sinchisit să participe la manifestările dedicate Zilei Europei din Grădina Publică, o sărbătoare marcată cum se cuvine în statele civilizate ale Uniunii Europene.

Conducerea Primăriei Galaţi primeşte, în schimb, o bilă albă, de această dată, pentru că a pus pe picioare centrul ultramodern de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi, chiar dacă proiectul a fost demarat în anul 2011.

Citit 15624 ori Ultima modificare Luni, 12 Mai 2014 09:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.