Cum vă place: dragoste sau sex

Cum vă place: dragoste sau sex
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „De când m-am obişnuit să fac dragoste, nu-mi mai place să fac sex”. Să mă lumineze şi pe mine cineva: Nelu Ploieşteanu are sau nu amantă? Că să mă usuc din picioare, vorba cântecului, dacă pricep cum stă treaba. Că paparazzii l-au prins în flagrant cu trupul delict lângă dânsul e una, pe mine mă interesează ce zice artistul. Iar Ploieşteanu acu’ zice că lui i-au plăcut fetele toată viaţa, acu’ se jură pe viaţa lui şi pe băiatul lui ţintuit la pat că nu i-a cumpărat amantei casă, maşină, bicicletă sau măcar tricicletă. Sincer, l-am văzut şi pe viu, cu ochii mei, nu numai la televizor pe Nelu Ploieşteanu şi mi s-a părut întotdeauna atâta tristeţe în privirea lui câtă poate încăpea într-un suflet de om. Dar mai trist ca joi seara, la Agentul VIP Cristi Brancu, nu l-am văzut niciodată! Parcă îi intrase acordeonul de tot la apă, nu alta! Şi tot duplicitar era în declaraţii. Acu’ zicea că el n-are amantă, acu’ spunea că nici cu centuristele nu se duce în boscheţi, ci le invită la restaurant şi la hotel. Deci cum rămâne?

În fine, tot povestind, ajunge artistul la amintiri de la filmările alături de Ştefan Iordache şi Gheorghe Dinică. Şi în vreme ce el zbârnâia ca bondarul arătându-le ba o jună frumoasă, ba pe-o alta, care-i cădeau cu tronc, numai ce primeşte o replică uimitoare: „Mie, de când am învăţat să fac dragoste, nu-mi mai place să fac sex”. Mda.

* Pofteşte, dar nu atinge. Când să-şi ia Nelu Ploieşteanu tălpăşiţa din emisiune, iaca şi Agentul VIP cu o surpriza menită să-l înveselească, dacă tot îl văzuse aşa de trist! Mă gândeam, în naivitatea mea, că-i aduce soţia pentru un „Iartă-mă!” în direct. Când colo, o dansatoare trupeşă şi chipeşă, mai mult goală, a încins un dans senzual pe lângă el, fâţâindu-şi fundul sub nasul lui. „Voi mi-aţi dat friptura la care trebuie să mă uit. Nu am voie să o mănânc”, a conchis la final Ploieşteanu, vesel ca la încorporare, după ce i-a pus fătuca sare pe rană...

CITEŞTE ŞI: Cum mănânci, aşa... iubeşti!

Citit 1531 ori Ultima modificare Vineri, 30 Mai 2014 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.