Bucătar la proţap

Bucătar la proţap
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mare mutare mare pe piaţa media din România. Cei trei bucătari psihopaţi care şi-au făcut un nume la Pro Tv, după ce au aruncat flegme verbale în ciorba concurenţilor de la Masterchef şi-au găsit vocaţia. Au trecut la Antena 1, mai exact la emisiunea, ce va fi prezentă pe micile ecrane din această toamnă, intitulată, nu fără motiv, "Hell's kitchen". De altfel cei de la Antena 1 au fost foarte inspiraţi cu traducerea aproximativă, respectiv "Iadul Bucătarilor". Acum rămâne de văzut care vor fi probele eliminatorii. Pentru a fi în ton cu titlul emisiunii, personal aş propune o fripturică la proţap de bucătar, nu de alta, dar să se obişnuiască bieţii concurenţi cu iadul.

* Oana Roman, această divă mirifică a peisajului zoologic românesc, s-a supărat pe Măruţă. Spre surprinderea tuturor, gâlceava nu a plecat de la vreo ceafă de porc prost gătită de protevist, ci de la faptul că postul din Pache Protopopescu a venit la nunta silfidei, a filmat, a difuzat imaginile pe post (fără bulină de interzis cardiacilor şi copiilor) şi a uitat să achite nota de plată. Păi dacă nici haleul cu dar nu îl mai plăteşte Pro Tv-ul, lucrurile stau cam prost pe fosta feudă a lui Sârbu.

* Nicio zi fără piţipoance, nicio zi fără ziare colorate. Aţi auzit de Diana Bart? Are emisiune la Prima TV. Având în vedere că este şi angajată a ziarului Click, tabloidul a ţinut să ne anunţe performanţele sale intelectuale incredibile. Citez titlul articolului: "FOTO EXCLUSIV Diana Bart a făcut senzaţie cu un decolteu ameţitor". Obsesia pentru sâni o găsim pe deplin de altfel în respectiva emisiune. Tot în respectiva emisiune am găsit o ştire incredibilă. "Sânii ies din revizie, întră în rodaj!". Pfff... orice comentariu aş face, ar fi misogin. Vă las pe dumneavoastră.

* Vi-l mai amintiţi pe Ghiţă, ciobanul cu sute de mii de prieteni pe Facebook? Ei bine băiatul cu suman s-a ales cu un nou animal în ogradă. Este vorba de un leu de bronz, câştigat la cel mai mare festival al publicitarilor, festival ce se ţine la Cannes. Acum să vedem ce animal o câştiga şi beţivul Cichi Chan cu băutura patrioată.

* Treabă în cel mai pur stil românesc la Prima TV. Postul a anunţat că a dat afară o mare parte din departamentul sport, drept pentru care, imaginile de la ştirile sportive vor fi preluate de la Dolce TV. Minunat! Cum Dolce nu prea deborda de abonaţi, este bine de ştiut că apendicul Romtelecomului va avea parte de o mică sponsorizare.

Citit 1395 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Iunie 2014 16:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.